torsdag, juli 29, 2021
 
HemOPINIONVita svenska heterosexuella män står i centrum för omvänd rasism

Vita svenska heterosexuella män står i centrum för omvänd rasism

Gab

Svensk medströmsmedia rycker nu ut för att mangrant komma till svenska politikers försvar av den invandring som skapat allt detta våldskaos. En vit svensk man och hans familj är inte lidande utan migranterna i förorterna.

När en svensk polis oprovocerat skjuts på öppen gata av en 17-årig invandrare så räcker inga bortförklaringar eller relativiseringar. Det är märkligt tyst från politikerhåll när en svensk polis skjuts på öppen gata, då känner sig medströmsmedias politiskt korrekta härförare nödgade att i sedvanlig ordning rycka ut och försöka tona ned händelsen och det ramaskri som sker i fria medier.

SVT, DN, Aftonbladet, Expressen är fyllda med rapporter som försöker relativisera detta vidriga polismord, men även polisen gör tyvärr allt för att spela ned detta mord. Det är en parodi att se polisens representanter försöka ”förklara” hur man kunnat finna den kriminelle gärningsmannen med ”invandrarbakgrund”.

Det första polisen vill poängtera är att vi alla skall lämna gärningsmannens familj i fred. Hur i hela h-e kan polisen uppmana till att lämna gärningsmannens familj i fred??

Ett sånt uttalande som detta skapar ilska och förakt för hur polisen försöker spela ned händelsens betydelse, personligen känner jag mest förakt för att polisen implicit försöker få mordet att framstå som ett ”vådaskott” då skotten varit ämnade någon annan person. Det vill säga skotten skulle egentligen inte ha träffat den mördade polisen.

Vad fan spelar det för roll om skotten varit ämnade för polistjänstemannen eller någon annan?

Polisen tar väl fram pizzan och bjuder på lite dialog med den kriminelle invandraren, det är ju så svensk polis hanterar de kriminella migranterna då de begår sina vidriga våldsbrott.

Polisen gör nu flera uttalanden som antyder att de aldrig kommer att kunna lagföra och fälla gärningsmannen av utländsk härkomst. Så talar svenska syltryggspoliser när en kollega nyligen mördats av en gängkriminell migrant.

Svenska vita heterosexuella män med en normal rättsuppfattning borde gå i permanent strejk. Det vore en bra krigsförklaring uppbackad av en bedövande majoritet av den svenska etniska majoriteten. En majoritet som kräver hämnd!!!

MEST POPULÄRA