söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESVänsterfeministiska Holmen Skog har 100 procent män i styrelsen - bara en...

Vänsterfeministiska Holmen Skog har 100 procent män i styrelsen – bara en kvinna är firmatecknare

Gab

Det har de senaste sex veckorna rapporterats om en politiskt hetsjakt utförd av personal på Holmen Skog AB. Detta har nu har kulminerat i att jaktmarker inte längre görs tillgängliga för Jaktjournalen. Det hela rör sig om en feministiskt hämndaktion från företagets sida. Nu visar det sig dock att Holmen Skog inte alls lever upp till de vänsterfeministiska värderingar och normer som de vill tvinga på andra under hot. I Holmens styrelsen sitter bara män, VD:n är man och bara en av de sex personer som är firmatecknare är kvinna.

Den politiska striden började med att Daniel Sanchez skrev en ledare i tidningen Jaktjournalen med titeln: ”Jägarnas pengar ska inte gå till feministisk kvasivetenskap”. Sen gick de vänsterextrema stimmen på Holmen Skog till full attack. Detta under ledning av Anna Baglioni som i en video ser ut som att hon vill mörda Sanchez. I videon driver kollegan Mathias Westerlund på stenhårt mot Sanchez men kan samtidigt inte svara på en enda fråga som han ställer. Westerlund påpekar att företagets ledning bett dem att ta tag i det hela och hotade innan mötet med att dra in ett jaktarrende som Jaktjournalen haft sen 40 år tillbaka.

VIDEO: Westerlund försöker förklara huvudinnehållet i företagets anklagande text.

I en artikel som företaget skrev kopplade de Jaktjournalen till sexism, härskartekniker och machokultur. Enligt Westerlund ville de ha ett samtal med Sanchez innan de gjorde allt för att förstöra hans liv. Detta eftersom han inte vill att det skulle framstå som politiskt motiverad aggression från företagets sida.

För att ställa om företaget Holmen mot jämlikhetsnormen behöver man bara sparka hälften av männen och anställa kvinnor. Det är oklart varför företaget inte har gjort detta då alla människor har exakt samma värde för företaget.

MEST POPULÄRA