tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESVänsterextremisten och AFA-ledaren Tor Alsén pekas ut som ansvarig för attackerna mot...

Vänsterextremisten och AFA-ledaren Tor Alsén pekas ut som ansvarig för attackerna mot AfS-Christians hem

Har även mordhotat ledningsgruppen på Sahlgrenska

Gab

Under 2020 pågick det regelbundna attacker mot AfS-Christians bostad i Göteborg. Vänsterextremister har vid ett flertalet tillfällen sprayat på huset och förstört hans mammas bil. Detta efter att han och några kompisar gjort sig rikskända genom att ifrågasätta kulturmarxistisk personal på Göteborgs konstmuseum och att dela ut flygblad vid flertalet gymnasieskolor. Nu har det dock framkommit på Christans Twitterkonto att han jagade efter två personer med ett basebollträ och fick tag på registreringsnumret till flyktbilen. Ägaren till bilen visar sig vara Tor Alsén från poddarna Bilda Kedjor och Komintern som han leder i egenskap av våldsbejakande anarkiskt.

Christian kommenterar till Nya Riks redaktion:

– Vi ser att vänstern förlorar sina kärnväljare som nu flyr till Sverigevänliga rörelser. Det som har hänt är bara en dödsryckning där de försöker stoppa en politisk förändring som ligger i tiden. Jag kommer att fortsätta oavsett deras trakasserier.

Polisens ärendenummer är 5000-K1451270-20 och utredningen leds av förundersökningsledare Kristina Einestedt och Ilda Zekic i Region Väst. Nedan kan videon ses som nu finns utlagd på Twitter. Alsén, som troligtvis är mannen i videon, är sjuksköterska på Sahlgrenskas akutmottagning.

VIDEO: Här attackerar vänsterextremisterna Christians hem. De flyr sen i Tor Alsén bil med registreringsnummer XDT549.

Alsén har en lång historik med våldsbejakande vänsterextremister och har drivit poddradio i olika former i över ett decennium. Hans våldsbejakande nätverk från Syndikalistiskt forum i Göteborg skall nu ha kartlagts och flera avslöjande väntas komma på ämnet. Alsén har under en längre tid haft ett nära samarbete med Jens Wingren – tillsammans har de drivit verksamheten VSE Media (Vegan Straight Edge). Wingren är tidigare dömd för att hindrat en utvisning i Göteborgsområdet. Fram till nyligen har paret drivit anarkistpodden Bilda Kedjor.

Alsén driver nu en ny, grovt våldsbejakande, podd vid namn ”Komintern” tillsammans med ”Andreas Malin Erik och Harald” enligt deras Facebooksida. I början av mars skall de utsatts för en husrannsakan enligt den egna sidan på Facebook vilket bekräftar att Tor i podden är just Tor Alsén.

Podden Komintern avslöjar att Tor i podden är just Tor Alsén genom att berätta om en husrannsakan. Skärmdump Nya Riks.

Alsén uttrycker i poddavsnittet, Sossarna kunde inte komma på något bättre, sitt hat mot kollegorna på Sahlgrenska. Han menar att han önskar döda hela ledningsgruppen. I podden säger att han sig vilja vara en ”klotbombskastande” rysk anarkiskt som dyker upp och kastar en bomb eller en packe dynamitgubbar. En annan poddeltagare förslår att man istället skall använda nitroglycerin för att mörda ledningen. Alsén menar vidare att ledningen borde börja oroa sig över vad som kan hända dem på gatorna – det primära ställe som han vill göra upp med dem på.

I en annan podd vid namnet, I pestens tid, går gruppen ännu längre och säger ”kan ni inte börja kasta lite jävla bomber”. De menar vidare att de är ”100 procent för att spränga” och ”individuell terror riktat mot politiska mål”. De menar vidare att ett attentat inte ”måste vara så jävla genomtänkt” och att ”huvudsaken är att det görs”.

Nya Riks har även funnit att Alsén har kopplingar till Rättsvisepartiet Socialisterna (RS) i Göteborg. Detta eftersom han under 2011 skrev han en artikel för Göteborgs Fria Tidning där han kungjorde att han var en del av ”Aktion mot Deportation Göteborg” som är en samarbetsprojekt mellan våldsbejakande RS och ”Ingen Människa är Illegal”.

Alsén jobbar i skrivande stund kvar på Sahlgrenska där han alltså har mordhotat stora delar av personalen.

MEST POPULÄRA