torsdag, juni 17, 2021
 
HemINRIKESVänsterextrema gunstlingen Carolina Farraj blir av med båda barnen permanent

Vänsterextrema gunstlingen Carolina Farraj blir av med båda barnen permanent

Gab

En av tidningen Expressen favoritflickor, Carolina Farraj, blir nu av med båda sina barn permanent. Det meddelar Södertörns tingsrätt i två domar. Farraj är en av Expressens ögonstenar har har varit med i flertalet inslag och artiklar under åren. Detta samtidigt som hon aldrig själv, i egenskap av muslim, tog avstånd från IS.

Enligt en dom från tingsrätten har ”socialnämnden anfört att NN1 har varit stadigvarande placerad i familjehemmet XX och att det är uppenbart bäst för henne att detta förhållande får bestå.” Exakt samma sak står i en annan dom om det andra barnet.

Farraj skall ha i ganska snabb följd ha skaffat barn med en svensk man och sen en muslimsk man runt år 2010. Inga av dessa män brydde sig om barnen heller utan ville hellre lämna bort dem.

Farraj blev mycket glad när Ingvar Kamprad dog. Skärmdump Nya Riks.
Hanif Bali uppmärksammar Farraj när hon använder smädelser mot Joakim Lamotte. Skärmdump Nya Riks.

På sociala medier har hon bland annat gjort sig känd för att hon njöt stort och offentligt när Ingvar Kamprad dog och att kallade Joakim Lamotte för skadedjur och kvinnohatare. Miljöpartiets riksdagsledamot Leila Ali Elmi ställde sig bakom dessa uttalanden från Farraj.

MEST POPULÄRA