torsdag, juni 17, 2021
 
HemUTRIKESVänsterdåren Alexandria Ocasio-Cortez tackar nej till "högerextrem" hjälp för sin fattiga farmor

Vänsterdåren Alexandria Ocasio-Cortez tackar nej till ”högerextrem” hjälp för sin fattiga farmor

Gab

Den puertoricanska, vänsterdåren Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), som gjort politisk kometkarriär för demokraterna genom att skuldbelägga vita amerikaner för den strukturella rasismen som grasserar i USA, gjorde nyligen ett twitterinlägg där hon försöker lägga skulden för den egna farmoderns armod på Trump och konservativa krafter allmänhet. Att hon själv som icke vit, icke amerikan, kommit till en position där hon äger två lyxlägenheter och en Tesla, samtidigt som hon är en ledande vänsterdåre inom amerikansk politik, är inget som påverkar varken hennes offermentalitet eller vilja att ekonomiskt hjälpa sin egen farmor.

Detta gjorde att ett antal tongivande konservativa i USA startade en insamling till AOC:s farmor. Matt Walsh som startade insamlingen började med att själv donera 499 dollar vilket skall motsvara en månadsbetalning på finansieringen för en splitterny Tesla liknande den AOC själv äger. Snabbt följdes han av den konservativa och skarpa svarta republikanska kvinnan Candance Owens som också donerade pengar till det behjärtansvärda ändamålet att lyfta AOC:s farmoder upp ur sitt armod. Efter bara 10 timmar hade omtänksamma amerikanska högerextremister samlat in över 100,000 dollar till den icke-amerikanska icke-vita farmodern där enda hindret för utbetalning var att familjen accepterade gåvan. Dock har AOC, med familj, valt att inte acceptera gåvan från de konservativa givarna, avbryta insamlingen, och låta farmodern lösa sitt armod på annat sätt om möjligt.

Matt Walsh hävdar att om insamlingen hade fått fortgå hade den troligen kunna samla in över en miljon dollar, och hjälpt inte bara AOC:s farmoder utan kanske hela det lokala samfundet. Det kommer antagligen som en överraskning och besvikelse för den vänstergalna AOC att man kan utföra goda handlingar utan att tvingas av en evigt växande och allt mer kontrollerande statsapparat. Att acceptera frivilliga pengar från konservativa hade ju i sig visat att AOC:s vänsteraktivism är en kamp mot väderkvarnar, förutom det hyckleri som redan kommit i dagen angående AOC:s kamp för de svaga i samhället. Lyckas man inte lätta på sin egen överfulla plånbok för att hjälpa sin egna familj, är det föga troligt att man har svaga människors bästa i åtanke när man sår split mellan grupper i ”sitt” land och försöker få alla minoriteter att köpa idén om att all deras eventuella olycka beror på den vite kristne mannens förtryck. Den vite man som byggt det USA både AOC och de grupper hon säger sig kämpa för, av fri vilja valt att bosätta sig i och stanna kvar i.

MEST POPULÄRA