tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESUtvisningskaos - migranterna vägrar lämna saliv

Utvisningskaos – migranterna vägrar lämna saliv

Gab

För att resa behöver man numera väldigt ofta minst ett bevis på vaccination, antigentest eller ett PCR-test. Samma regel gäller tydligen för utvisningar av grovt kriminella. PCR-testet är numera att salivprov och detta vägrar alltså de dömda att lämna – det rapporterar Fria Tider om. Det är oklart exakt varför de hellre sitter häktade än att underställa sig reglerna för utvisning.

Samtidigt bänder polisen upp käken på folk och tar ett DNA-prov om de begått brottet hets mot folkgrupp på sociala medier.

Nya Riks har ett flertal artiklar visat att minst en våldtäkt av en svensk flicka ingår med varje uppehållstillstånd. Nu framkommer det att de få fall av utvisningsbeslut som görs ändå inte verkställs eftersom migranterna inte tvingas lämna lite saliv.

Mikael Holmgren som är chef för gränspolisen region väst skall ha sagt till P4 Göteborg att de som vägrar tillräckligt länge släpps fria och sen försvinner de.

Moderaterna som har låtit 100-tusentals odokumenterade välfärdsmigranter flytta till Sverige vill enligt Fria Tider tillåta tvångstestning men justitieminister Morgan Johansson med Socialdemokraterna är ”inte är beredd att överväga” detta. Att med våld bända upp ansiktet på uppröra svenskar som skrivit dumma saker på internet har han och de andra partierna dock redan godkänt.

MEST POPULÄRA