söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESTredje Burger King-kopplade migrantvåldtäkten

Tredje Burger King-kopplade migrantvåldtäkten

Det enda rimliga nu kan vara att förbjuda Burger King

Gab

Den 19 maj 2021 dömdes den Burger King-anställda afghanska medborgaren Basit Sayidi till 20 månaders fängelse för våldtäkt, något som Fria Tider skrev om nyligen. Detta är dock inte första gången som Burger King har kopplats samman med grova sexualbrott. Under 2018 släpade den syriska medborgaren Karim Alkubbeh ut en kvinna från restaurangen i Göteborg och våldtog henne på Heden. I ett annat fall under oktober 2019 blev eritreanen Jafar Abdulrazzaq sugen på sex och drog in en svensk flicka på toaletten för att uträtta sin behov.

Varken Sayidi eller Alkubbeh dömdes till utvisning eftersom svenska kvinnor inte har något människovärde och därmed inte kan ha ett skyddsbehov. Abdulrazzaq utvisade sig själv men det svenska rättsväsendet vill gärna att han skall ”flytta hem” igen så att han kan ”lagföras” och sen leva på väl tilltagna svenska bidrag.

Afghanen var som en kåt bläckfisk

När Sayidi påbörjade sin våldtäkt kändes det enligt kvinnan som att en bläckfisk sög sig fast i läppen. Afghanen fortsatta att suga och det gjorde mycket ont. Han släppte men fortsatte tills läppen var svullen och hon trodde att den skulle börja blöda.

Den ursinnigt överkåta afghanen tog sen tag om det högra bröstet och bet henne i
bröstvårtorna. Han fortsatte sen att bita henne i det vänstra bröstet. Efter detta tog han tag i hennes trosor och drog upp dem så att det gjorde jätteont.

Sen blir en sjuk historia ännu sjukare.

Kvinnan bestämmer sig för att åka med den helt sinnessjuka afghanen hem för att fixa sin byxor. Den enda rimliga förklaringen till detta är att svensk media har hjärntvättat svenska ungdomar så till den grad att de numera lämnar över sig själva till utländska våldtäktsmän för att de skall kunna uträtta sina behov.

Väl inne i lägenheten våldtog givetvis afghanen henne tills hon blödde från underlivet.

Domare i fallet var Kent Tomas Zander. Kammaråklagare Charlotte Nordström begärde inte utvisning.

MEST POPULÄRA