torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESSyrier våldtog 89-årig kvinna som använder rullator

Syrier våldtog 89-årig kvinna som använder rullator

"Det ursvenska är blott barbari. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

Gab

De nytillkomna syrierna som nyligen lanserade serievåldtäkt som nytt fenomen i Sverige har nu tagit fram ett helt nytt koncept – rullatorvåldtäkt. Det var den 25 maj 2021 som den syriska medborgaren Fhmi Fakhreldeenalsharani blev kåt under ett arbetspass inom äldrevården. Tillgänglig för hans lustar och våldtäktsbehov fanns då en 89-årig kvinna som tar sig runt med rullator.

Fakhreldeenalsharani menade under rättegången att det var den rullatorberoende kvinnan som slet fram hans könsorgan och tvingade på honom en avsugning, men domstolen kom till andra slutsatser.

Enligt kvinnan som är fysiskt svag och beroende av hemtjänsten satte sig Fakhreldeenalsharani i hennes rullator och försökte få igång henne genom att smeka henne på låren, ryggen och sen ta på hennes underliv. När hans inviter inte fungerade ställde han henne upp med våld och sa ”titta så trevligt det blev”. Han tog sen fram sin penis och våldtog henne rakt i munnen tills han fick utlösning.

Han torkade sedan snabbt av sig själv och henne med handdukar som han lämnade i bostaden med DNA-bevis. Direkt efter våldtäkten och uppstädningen smet han ut från lägenheten medan kvinnan ”kräktes, borstade tänderna flera gånger och gurglade munnen med vademecumvatten”.

Fakhreldeenalsharani har två barn som är svenska medborgare men dömdes trots detta till utvisning. Innan det skall han sitta i fängelse under fyra år. År 2031 är han välkommen att komma tillbaka och kan då leva på bidrag i Sverige under resten av sitt liv.

MEST POPULÄRA