tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESSveriges Radios Josephine Freje luktsinne skadat av knarkfabrik?

Sveriges Radios Josephine Freje luktsinne skadat av knarkfabrik?

Gab

Josephine Freje Lind Simonsson som via förtal var med och stängde ner SwebbTV på Youtube har nu fått en ”åtalseftergift” av Åklagarmyndigheten i Göteborg efter att polisen hittat en knarkfabrik i hennes bostad. Detta rapporterar Samhällsnytt om där det samtidigt framgår att hon troligtvis helt saknar luktsinne.

Under 2020 påstod hon att SwebbTV hade kopplingar till en så kallad ”vit-makt rörelse” och hjälpte till med ett av de största digitala bokbålet i svenska historia.

Enligt skärmdumpar från förundersökningen var det Josephine Freje som öppnade dörren när polisen genomförde en husrannsakan efter misstanke om knarklangning. Pojkvännen skall samtidigt ha varit bostaden med glansiga röda ögon där cannabislukt helt hade tagit över. Förutom att Josephine Frejes luftsinne verkar vara ur drift är det alltså stor sannolikhet att hon även har synskador.

I andra skärmdumpar från förhör framgår det att hon ägde en tredjedel av allt som producerades i fastigheten.

Hon menar själv att maken inte har odlat narkotikan i kommersiellt syfte utan på grund av kronisk huvudvärk. Hon har alltså även missat att det fanns så kallade ”burners”, eller gamla billiga kontantkortstelefon i lägenheten. Hon har inte heller noterat att det fanns en knarkvåg och plastpåsar.

För att göra hela situationen ännu mer komisk framgår det att Josephine Freje samtidigt fick betalat av Sveriges Radio för att göra ett program om droghandeln i Göteborg och hur detta ledde till otrygghet.

Det är svårt att dra andra slutsatser av utredningen än att hon är en fullfjädrad mytoman och rättshaverist.

Enligt svensk lag finns det ingen anmälningsplikt avseende brott som redan har begåtts, däremot har man en skyldighet att anmäla brott som är pågående.

I en intervju från december 2020 kallade Mikael Willgert henne för ett prostituerad journalist:

De har kallat alternativmediernas skribenter för swishhoror, men de vet att de egna journalisterna ofta agerar som prostituerade. De gör det för att få sina små slantar…De vet vad prostitutionen inom journalismen handlar om och det är ju väldigt många av dem som gör det.

MEST POPULÄRA