onsdag, juni 16, 2021
 
HemOPINIONSverige och SD-hataren Maria Benincasa (Bertilsson) har nu tweetat 43 400 gånger...

Sverige och SD-hataren Maria Benincasa (Bertilsson) har nu tweetat 43 400 gånger på 2,5 år

Gab

Flickan Maria B på Twitter föddes i Ludvika den 12 maj 1988 under namnet Jenny Maria Ulrika Bertilsson. I dag är hon utflyttad från Sverige och är samboende med Severio Benincasa i USA. De bor där tillsammans i ett helvitt amerikanskt helylleområde i ett hus de köpte för 262 000 dollar under 2019. Där kan alltså Maria tillgodogöra sig det välstånd som har skapats i USA av vita nybyggare under hundratals år. Detta samtidigt som hon hejar på när landet massimporterar andra folkgrupper och förlorar denna prägel. Det märkliga med denna hysteriska kvinna är att hon hatar Sverige och svenskar med ett djup som sällan skådats förut. Efter bara några minuter på hennes Twitterkonto ställer man sig helt frågande – vad gör hon med en vit man som dessutom är ingenjör? Vad gör hon i Burke, Virginia, en av de vitaste småstäderna i USA med bara sju procent svarta? Maria är en helt ointressant person men läs gärna vidare.

Vad gör hon förutom att hata allt som har med Sverige att göra runt 50 gånger om dagen på Twitter? Borde hon inte sitta på ett behandlingshem? 43 400 tweets är ganska många åsikter.

De vita hatarna bor alltid längst ifrån mångkulturen

Marias hus hittas ganska enkelt i Fairfax countys databaser. Hon köpte det tillsammans med sin man Severio under 2019. Det ligger i en stad i staden så att säga. Deras ”town house” ligger i utkanterna av av Washington DC men är en egen lite stad med namnet Burke i Virginia. Staden är givetvis uppkallad efter en slavhandlare så att hon kan känna extra skuld.

Etnisk tillhörighet för boende runt Washington DC. Maria bor i det helvita området markerat med en svart triangel. Skärmdump Nya Riks.

Maria beklagar sig på Twitter nästan dagligen över att svenskar och andra vita inte älskar att bo med svarta och andra i de mångkulturella områdena till höger i bilden ovan. Maria kanske har missat det men definition på mångkultur eller mångfald i Sverige – är att inga svenskar bor där överhuvudtaget längre utan bara människor från alla världens hörn. På kartan ovan representerar varje röd prick 100 vita människor och varje blå prick 100 svarta. Maria bor så långt ifrån mångkulturen man kan komma i den svarta kvadraten.

Hon hatar alla som vill bo där hon bor och tycker att alla borde bo mer mångkulturellt men vägrar själv bo bland de svarta. Detta förefaller vara ett återkommande problem för de flesta västerländska vänsterkvinnor. Gravt sinnessjuka hycklare.

Hjärnan är helt omedveten om egna beteendet

Marias hat är givetvis det goda hatet och självklart får hon dra alla över en kam precis som hon vill. Inga regler gäller för den vänsterextrema lilla hycklare.

Alla som följer kontot Ivar Arpi på Twitter är rasister. Skärmdump Nya Riks.
Alla som röstar på SD har en felaktig människosyn och borde inte jobba inom vården. Skärmdump Nya Riks.

Hon kan till exempel skriva att 100 procent av alla som följer profilen Ivar Arpi på Twitter är ”rasister”. Hon kan också påstå att alla som röstar på Sverigedemokraterna borde få sparken från sina arbetsplatser inom vården för att de har en felaktig människosyn. Inga undantag tillåts när Maria skall bestämma.

Maria tänker som en kommunist. Om och om igen. Skärmdump Nya Riks.

Eftersom hela hennes attityd genomsyras av vänsterextrem nedstängningskultur har hon lösningen på alla problem i samhället. Kommunism är hennes mantra.

I Sverige har man enligt henne massa pengar över trots alla skatter. Man frågar sig då varför hon bor i Virginia med 5,3 procent moms när Sverige har ypperliga 25 procent? Donerar hon skillnaden till ställen där hon själv inte vill bo?

Hon menar därför att lösningen på alla jordens problem är att alla bara får den lön de vill ha och sedan får alla sjukvård i världsklass också – utan att behöva betala för den. I sammanhanget tycker hon Danmark av alla länder börjar likna Tyskland på 30-talet.

Maria uppmanar till massanmälningar. Skärmdump Nya Riks.

Att stänga ner yttrandefriheten är också viktigt för Maria. Det är ju trots allt den moderna formen av kommunismens interneringsläger. Hon lägger därför ut tweets nästan dagligen där hon är stolt över att ha anmält olika konton som hon inte gillar. Samtidigt uppmanar hon andra att sluta upp i nedstängningsattackerna.

I andra inlägg menar hon att man inte skall få bli vräkt under pandemin utan borde få bo gratis.

Hennes hjärndöda kommunistiska trams vet inga gränser.

Maria avskyr i dag Sverige på grund av rasism.

I vanlig ordning räcker det för Maria att hon har observerat ett fall av ”rasism” och så är all fakta på plats. Tio miljoner människor i Sverige ogillas nu av Maria efter att EN svart person som studerade i Sverige ombads av en svensk att åka hem till Afrika. Marias hjärna verkar inte förstå sig själv. Hur kan hon ogilla en nation över något som en enstaka person gör? Det är ju själva definitionen på rasism. Hon tillåter ju inget hat mot svarta i USA trots att de står för 65 procent av alla mord när de bara utgör 13 procent av befolkningen?

Uppenbarligen hör denna kvinnan inte hemma på sociala medier utan på ett behandlingshem. Eller varför inte på andra sidan stan med en svart man.

Varför flyttade hon till USA och inte Kuba eller Nordkorea? Vi vet alla svaret. Hon älskar vit makt, vitt välstånd och vit ordning. Hon känner en skam över de vitas framgångar och Twitter är hennes terapi.

MEST POPULÄRA