tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESSvenskhatande asiatiska Expo-grundaren Hübinette rasistattackerad av invandrargäng

Svenskhatande asiatiska Expo-grundaren Hübinette rasistattackerad av invandrargäng

Mordbrännaren Sam Dol Lee Gunnar Tobias Hübinettes värld kollapsar mer och mer

Gab

Den mordmisstänkta, våldsbejakande, grovt rasistiska och dömde mordbrännaren Tobias Hübinette gråter nu ut på Facebook efter att ha blivit ”ching-chong flaggstångad” av män med invandrarbakgrund på stan. Enligt hans, på gränsen till psykotiska, inlägg på Facebook ligger den västerländska populärkulturen bakom problemen som han upplever.

Han anser också att den import av thailändska och filippinska kvinnor som vita män utför har gett de asiatiska folkgrupperna ett våpigt intryck.

Hübinette är i sin text upprörd över att invandrarna säger hej på kinesiska och skrattar åt hans utseende, men han har aldrig själv varit sen att rashata å det grövsta.

Extremt grov rasism från Hübinettes sida

Följande är citat som han har yttrat vid olika tillfällen:

  • Den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan
  • Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande
  • Svenska män som bär på ”gula febern” … skriver in sig i en lång västerländsk tradition av övergrepp utförda av europeiska kolonialherrar … för sin pedofila läggning

Trots detta har han beviljats 3,9 miljoner för att skapa ännu mer hat mot vita via Karlstads Universitet. Universitetsprojektet genomförs tillsammans med Peter Wikström och skall pågå under fyra år.

Misstänkt för mord och dömd för mordbrand

Hübinette dök först upp på polisens radar i slutet av 90-talet när han var misstänkt för det bestialiska fryshusmordet på 16-årige Anders Gustafsson.

Bevis på att Tobias Hübinette har varit misstänkt för mord. Källa: Stockholms tingsrätt målnummer B 4056-08.

Vid denna tid var han enligt egen uppgift extremt våldsam och attackerade allt och alla när han upplevde ”rasism”. I tidningen Svartvitt skrev han under 1996 att han ”började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt … Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.”

Utöver detta har han erkänt en mordbrand på hans före detta flickväns lägenhet och dessutom förberett en annan genom att hälla in runt en liter lacknafta genom ett brevinkast.

Som ett sidospår kan nämnas att enligt en rapport från USA:s justitiedepartement är det 280 gånger vanligare att svarta utsätter asiater för våld än tvärt om. Detta har inte Hübinette uppmärksammat i sina ”analyser”.

MEST POPULÄRA