torsdag, juli 29, 2021
 
HemKULTURSvensk tennis följer landets utveckling

Svensk tennis följer landets utveckling

Vi har bytts ut mot skit i ett folkutbyte

Gab

Under mitten av 80-talet hade svensk tennis en av sina storhetstider med spelare som Stefan Edberg, Mats Wilander, Anders Järryd och Mikael Pernfors.

Ungefär fram till 2011 försökte sen Robin Söderling ta sig fram till en titel i en Grand Slam men nådde tyvärr inte hela vägen. Tiden kallas i dag för sportens sista dödsryckning. Tillbaka i tiden har Sverige dock haft hela 13 bland de 100 bästa spelarna på jordklotet.

Svensk tennis under 80-talet med minst tio spelare bland de 100 bästa i världen. Kollage Nya Riks.

Det som finns kvar numera av sporten består inte ens av svenskar. Istället är det två SD-hatande etiopier vid namn Mikael och Elias Ymer som befinner sig i nationens toppskikt. Mikael är i dag rankad som nummer 96 på ATP-rankingen och Elias är på plats 169.

Först på plats 383 återfinns en person med ett svenskt namn – Christian Lindell. Han är dock bara halvsvensk då hans mor är från Brasilien. För att göra saken ännu klarare är han inte ens född i Sverige utan i Rio de Janeiro där han också bor. Om han mot förmodan skulle bli framgångsrik vill han ju inte betala svensk skatt i vilket fall som helst.

En stor del av problemet är givetvis Sveriges hat mot människor som tjänar mycket pengar snabbt. Detta har lett till en konstant utflyttning av svenska tennisstjärnor som istället borde bo i Sverige med kraftiga skattelättnader och lära upp den nya generationen. Ett annat problem kan vara att man inte räknar poäng längre när man spelar – då kan ju någon bli ledsen. Det vänsterfeministiska styret har med råge satt sina tydliga spår.

När det gäller svensk tennis får svenska vänsterextremister, medströmspressen och annat pack sätta sitt hopp till importerade människor som kan fortsätta marknadsföra det djävulska övergrepp som skett på vår nation. Svensk tennis skiter de nämligen helt i, precis som svenska män skiter högaktningsfullt i Etiopiens framgångar under svenska flagg.

Damskidskytte, skjutningar och gruppvåldtäkter är Sveriges framtid.

MEST POPULÄRA