torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESStefan Löfvén utlyser inte extraval - älskar landet för mycket

Stefan Löfvén utlyser inte extraval – älskar landet för mycket

Hyckleriet och lögnerna vet inga gränser

Gab

Nu har Stefan Löfvén meddelat att det inte blir ett extraval i Sverige. I talet som sändes live berättade Löfvén att han hela tiden tänker på vad som är bäst för ”landet” och upprepade sen detta i nästan varje mening. Han pratade också om vad som är bäst ”svenska folket” och vad de vill.

Löfvén är dock inte alls nationalist eller intresserad av vad som är bäst för det svenska folket. I själva verket erkänner han inte ens den svenska ursprungsbefolkningen existens, alltså svenskarna. Han menar istället att svensken är en luddig metafysisk konstellation. Judar, samer och zigenare erkänner han dock och vill ge särrättigheter.

Löfvén påstår sig vara intresserad av ”landets” bästa. Landet är dock nationen och nationen är svenskarna. Hela Löfvéns tal är alltså ren och skär manipulation från start till slut.

Vänstern taktik är nu att snabba upp utdelningen av svenska medborgarskap, använda Vänsterpartiets Dadgostars etnicitet för att öka migranternas valdeltagande och låtsas att Löfvén skulle vara ”nationalist” och bry sig om svenskarna.

MEST POPULÄRA