söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESSocialdemokratiska väljare sköt femårig flicka och en sexårig pojke

Socialdemokratiska väljare sköt femårig flicka och en sexårig pojke

"En liten uppoffring"

Gab

Två små barn skottskadades i lördags kväll när de gick på en gångbro i Flemingsberg. Enligt rapporter skall nyanlända socialdemokratiska väljare ha hamnat i en ”vilda västern” liknade situation och skjutit vilt. I tumultet träffade de då två små barn istället för medlemmar av annat gäng.

Området runt Visättra i Flemingsberg är annars relativt lugnt även om ett mord inträffar då och då. Stadsdelen ligger precis vägg i vägg med en Södertörns tingsrätt, ett stort polishus, Söderorts åklagarkammare och Huddinge sjukhus.

Just nu skall nio personer vara anhållna för misstanke om grovt vållande till kroppsskada och grovt vapenbrott.

Polisen och kommunen arbetar i området med trygghetsskapande initiativ för att människor som nu bor i de otrygga områdena ändå skall gå runt i ovisshet och känna sig trygga. En del av detta arbete är att undvika att skriva ut signalement i pressmeddelanden. I den senaste rapporten skriver polisen lite mystiskt att de misstänkta har ”nätverkskopplingar”.

Det mest troliga nu är att några ungdomar får ”vård” och att de nytillkomna väljarna tillförs ännu mer resurser på bekostnad av Sveriges ursprungsbefolkning.

MEST POPULÄRA