torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESSD-hatande socialdemokraten Juha Weckman misstänkt pedofil - visade porr för barn

SD-hatande socialdemokraten Juha Weckman misstänkt pedofil – visade porr för barn

Gab

Socialdemokraten Juha Weckman har nu åtalats för fem fall av ofredande mot barn efter att ha visat grov porr för minderåriga. Det hela skall ha inträffat på Vårkullens HVB-hem som riktar sig till barn med psykosociala svårigheter. På sociala medier uppvisar Weckman grovt hat mot Sverigedemokraterna (SD) och menar bland annat att den militära stormning av Normandie under 1944 handlade om att förgöra just dem. Han håller dem också till svars för citat från tidigt 90-tal fortfarande. Det återstår att se hur länge Weckmans eget beteende kommer att förfölja honom.

Weckman menar i sina inlägg att Sverigedemokraterna är tyska nazister från 40-talet. Skärmdump Nya Riks.

Enligt förundersökningen är han misstänkt för brottet ”sexuellt ofredande” mot barn under 15 år. Enligt FUP:en har han visat ”ett barnprogram, men de hade gjort om videon” så ”att en gris knullade en man” och ”en video där en tjej hade sex i en bil”. Två barn bekräftade det inträffade i förhör. Barnen berättar att han var snäll i början men blev konstigare och skall ha pratat om sexleksaker och pepparspray.

I ett annat vittnesmål berättar en person om en individ i en spindelmannendräkt med en öppning vid anuset. Han hoppar i videon ner på en annan man och blir penetrerad. Även detta skall Weckman ha visat barnen och sen frågat dem om de gjort några ”spindelmannen moves”.

Weckman skall ha fått sparken efter att incidenterna avslöjandes. Filmerna som visades upp skall Weckman ha fått från sin son som är militärpolis i Stockholm.

Weckman erkänner i förhör att sonen brukar ”skicka klipp på de mest bisarra saker” med sexuellt innehåll. Mannen har DNA-topsats av polisen.

När Nya Riks ringer Weckman säger han att han röstar socialdemokratiskt men kommer inte ställa upp i framtida val eftersom man måste ta hänsyn till ”ett nazistisk parti som SD”. Att Socialdemokraterna är ett tvångssteriliserande parti vill han inte kännas vid.

MEST POPULÄRA