tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESSabina Frisk bjöd afghaner på fest - då våldtogs hennes kompis

Sabina Frisk bjöd afghaner på fest – då våldtogs hennes kompis

Vid tidpunkten var afghanernas extrema överrepresentation i sexualbrott väl känd

Gab

Under december 2020 utkom Sundsvalls tingsrätt med en dom för den afghanska medborgaren Jafar Normohammadi för våldtäkt. Påföljden blev två års fängelse. Det hela började med att Sabina Frisk bjöd in en kompis på fest, men samtidigt lät hon medlemmar ur den afghanska folkgruppen vara med. Hon bjöd dessutom in dem till sängen trots att de har en överrepresentation på tiotusentals procent i grova sexualbrott. En eventuell utvisning av våldtäktsmannen togs aldrig ens upp till diskussion. Detta verkar vara den nya svenska rättspraxisen.

Det var den 22 september 2019 som Frisk ville ha kul med lite nytillkomna afghanska män – en grupp som marknadsförts som helt ofarliga av svenska staten tillsammans med i princip alla stora mediehus. I tidningarna kallas de normalt för ”ensamkommande barn” och svenskarna hjärntvättas öppet för att de skall lämna över alla sina tillgångar till dem. De är de mest utsatta på hela jordklotet. Speciallagar har skapats där de skall få lov att gå på gymnasiet och sen få åtnjuta svensk välfärd resten av livet. Detta har bland annat lett till att de får bo på lyxboenden för 3 000 kronor natten trots att de är vuxna män.

Frisk hade inte läst på – kompisen blev våldtagen

Frisk hade bjudit in en kompis och ”en manlig bekant” som heter Ali. Han släpade dock med sig tre afghaner till, bland dem våldtäktsmannen Jafar Normohammadi.

De två flickorna bestämde sig för att sova i samma säng som Ali och Normohammadi och nästan direkt blev kompisen våldtagen. Normohammadi nekade till allt men brottet kunde styrkas med DNA från hans sperma. Normohammadi kunde därmed inte övertyga rätten om att han sovit i en soffa i ett annat rum.

Det är oklart vilket ansvar personalen på Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har då de har vägrat informera svenska flickor om migranternas extrema överrepresentation i våldtäkter och därmed också förvägrat dem rätten till självbestämmande.

Åklagaren som inte begärde utvisning var Christina Edlund Nilsson. Domare Kristina Bratteberg gav Normohammadi två års fängelse. Han är därmed ute om 16 månader och kan våldta svenska flickor igen. Detta då det rättsvårdande paret beslutade att afghanen fortfarande har ett ”skyddsbehov” och att svenskarna därmed måste försörja honom intill ålderns höst oavsett vad han gör i landet. Flera domare har tidigare förklarat för Nya Riks att svenskar aldrig någonsin kan anses ha ett skyddsbehov.

Även föräldrar som sitter hemma och pratar om ”alla människors lika värde” istället för att berätta sanningen anses ha ett stort ansvar för situationer som denna.

MEST POPULÄRA