söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESRumänen Sandor Molnar våldtog 12-årigt barn - slipper utvisning

Rumänen Sandor Molnar våldtog 12-årigt barn – slipper utvisning

Samtidigt behövde han tolk på ungerska

Gab

Den 21 maj 2021 dömde Lunds tingsrätt Sandor Molnar, född 870325, för två fall av våldtäkt mot barn. Påföljden bestämdes till 3,5 år och han skall betala 170 000 kronor till barnet han våldtog. Kammaråklagare Kristina Wik valde dock att inte begära utvisning. Detta trots att han enligt hennes egen stämningsansökan hade ett tolkbehov på ungerska och är medborgare i Rumänien. Domare Nils Petter Ekdahl som var enig med nämndemännen ansåg också att Sverige är det rätta landet för mannen att bo i när han kommer ut. Detta trots att de kan vara delaktiga i ett grovt folkrättsbrott.

Det hela började någon gång mellan den 28 december 2020 och den 29 december 2020 när Molnar bestämde sig för att ha sex med en 12-årig styvdotter i Svalövs kommun. Vid ett annat tillfälle skall den rumänska pedofilen ha hållit i hennes huvud och tvingat till sig oralsex.

Molnar påstår enligt domen att det är styvdottern som gjorde närmanden mot honom vid flera tillfällen.

Pedofiler brukar vara helt omöjlig att placera på arbetsmarknaden. Man får alltså anta att rätten tänkt sig att svenskarna skall betala skatt för att kunna försörja rumänen med socialbidrag resten av livet.

Det är oklart vad Molnar har för anknytning till Sverige förutom hans intresse att ha sex med barn.

MEST POPULÄRA