torsdag, juni 17, 2021
 
HemINRIKESRektor Lena Naperotti på Svartedalsskolan hotar AfS-Christian med polisanmälan efter exponering av...

Rektor Lena Naperotti på Svartedalsskolan hotar AfS-Christian med polisanmälan efter exponering av lärare

Christian kommer att anmäla rektorn för falsk tillvitelse om det finns en anmälan upprättad mot honom

Gab

Lena Naperotti är rektor på Svartedalsskolan där den våldsbejakande vänsterextremisten Axel Rosenberg jobbar – i dag exponerad av Exakt24. I klippet som även finns tillgängligt nedan uppmanar Rosengren till terrorattentat. När Naperotti pratar med Christian på telefon är hon dock inte alls orolig över att det finns lärare som öppet uppmanar till terrordåd bland de anställda. Istället hotar hon AfS-Christian med polisen.

I ett samtal som Nya Riks har tagit del av menar Naperotti att hon har skickat ärendet om Rosengren vidare till chefen – ”nu håller HR och juristerna på och tittar på det” menar hon, men sen pekar hon mot Christian som den kriminella i sammanhanget:

– Detta eftersom du egentligen indirekt har hotat mig på mail – så håller det på att bli en ganska stor grej av det här.

Christian menar sen att han har rätten att granska en skola där anställda förespråkar terrorism. Naperotti hotar då Christian med polisen och säger:

– Det här håller på att bli en polissak så kan jag inte prata mer med dig om det här.

När Christian frågar om Rosengren kommer att jobba kvar slänger hon direkt på telefonen.

Detta är e-post meddelandet som Christian skickade till Naperotti som hon alltså menar är olaga hot. Om det finns en polisanmälan på detta råder det ingen tvekan om att det rör sig om falsk tillvitelse.

E-post skickat av Christian till Lena Naperotti. Detta menar hon innehåller olaga hot. Skärmdump Nya Riks.

Detta är videon där Rosengren uppmanar till terrordåd:

Axel Rosengren uppmanar till terrorbrott. Samtidigt är han lärare på Svartedalsskolan. Citerat från Exakt24s program av Nya Riks.

Christian kommenterar till Nya Riks att han kommer att anmäla Naperotti för falsk tillvitelse om det faktiskt finns en anmälan upprättad mot honom.

MEST POPULÄRA