söndag, augusti 1, 2021
 
HemOPINIONStasiTV fortsätter sin PK-aktivism på bästa sändningstid

StasiTV fortsätter sin PK-aktivism på bästa sändningstid

Gab

Ett program från SVT på söndagskvällarna drar hyggligt många politiskt intresserade tittare – söndagsdosen av regeringstrogen aktivism måste hamras in så att inte några väljare får för sig att rösta fel nästa år.

Aktivismen från StasiTV var på söndagskvällen uppdelat i tre block. Polisens massgripanden efter Trojan Shield kampanjen under amerikanskt ledarskap fick fritt fram att sola sig själva i sedvanligt självförhärligande. Därefter fick tittarna sig den vanliga veckodosen av miljöpartistisk propaganda. Slutligen står tre så kallade experter och svamlar om att regeringsbildningen vid nästa års val blir den främsta frågan – vad fan vet dessa tre experter som ens är värt att lyssna på?

Polisens tillslag mot gängkriminella skapar en generationsväxling där förövarna blir ännu yngre och ännu mer hänsynslösa

Polisens chef PK-generalen Anders Thornberg följer PK-mallen och pekar på behovet av mer socialtjänst och en bättre ordning i skolan – att polisens egen oförmåga att upprätthålla ordningen i de områden där de kriminella klanerna styr är han inte så intresserad av att svara på. Inte heller får han några inträngande frågor från PK-aktivisten och programledaren Anders Holmberg. När jag precis hunnit reta upp mig tillräckligt på den vänsterpolitiska agitationen från SVT så påbörjas nästa propagandainslag.

Varför är inte svenska Miljöpartiet lika framgångsrika som Die Grüne i Tyskland?

Här framförs ett oförblommerat beundrande inslag och budskapet är glasklart, svenska väljare skall övertygas om Miljöpartiets förträfflighet. Jag får skynda mig att springa på toaletten och kräkas över hur aktivistisk SVT är. Väl tillbaka kretsar diskussionen hur väl de gröna lyckats trycka undan AfD, Tysklands motsvarighet till SD och AfS. Det verkar som ett budskap till 7-klövern hur de skall agera för att stänga ute SD och AfS. Hur fan kan denna vänsterpropaganda få framföras utan att SD och/eller AfS skriker i högan sky??


Regeringsbildningen är nästa kvasidiskussion där StasiTV ogenerat diskuterar hur de andra partierna skall kunna undvika att ge SD inflytande.


När SVT fulvinklar och rapar upp vilka frågor väljarna prioriterar så kommer sjukvård högst och migrationspolitiken först på tredje plats. Likaså undviker StasiTV att analysera varför kvinnor och då i synnerhet yngre storstadskvinnor väljer något av de extrema vänsterpartierna V, C, M, L, KD, MP eller S??

Inte heller tas frågan upp som berör skillnader i valmanskåren beroende på var i Sverige väljarna bor, den PK-ledda vänstermaffians högsäten är ju Stockholm, Göteborg och Malmö men i övriga landet finns en helt annan fördelning av partisympatierna. Vi får nog titta på före detta M-ledaren Anna Kinberg-Batras bevingade ord och vända på hennes uttalande om Stockholmare som smartare än lantisarna. Om lantisarna går man ur huse och röstar efter övertygelse blir valet ett val mellan Storstad och Landsort. I det valet kommer inte socialistsekten att vinna, då folk ute i landet är betydligt smartare än de i storstan.

Paneltrion i Agenda ägnade jättemycket tid om frågan för partierna att innan valet inte säga för mycket om sin egen politik för att kunna förhandla om makten efter valet. Hur hederligt detta är gentemot väljarna gick de inte in på närmare, varför skall väljarna hållas i ovisshet inför valet för att efter valet få se hur till exempel Annie Lööf på sitt svekfulla sätt bedrar inte bara sina egna väljare – även de andra partiernas väljare blir påverkade av hennes storhetsvansinne. Valresultatet skall spegla hela väljarkårens röstande, men det skiter alla åtta partierna i och det är ett svek om något.

Slutsatsen blir att väljarna som vill ha bort den socialistiska majoriteten måste rösta med hjärtat, men också taktikrösta. Annars kommer denna förbannade amöba, Annie Lööf, att återigen göra allt för att manipulera valresultatet för att stärka sin egen ambition att förslava det egna svenska folket under migrationspolitikens tunga ok.

Rösta rätt hösten 2022!!!

MEST POPULÄRA