torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESPolisen jagar svenskar som spelar hög musik - migranterna slipper böter

Polisen jagar svenskar som spelar hög musik – migranterna slipper böter

De låga förväntningarnas rasism tar över Sverige

Gab

Polisen har nu börjat jaga svenskar i Dalarna som kör runt med bil och spelar hög musik. Det allvarliga brottet jämnar nu ut statistiken i brottsregistren. Detta samtidigt som polisen meddelar att de inte vågar ge migranter, som de uppfattar som gängkriminella, böter – något som Fria Tider skrev om i dag.

Det är på polisens hemsida som de stoltserar med insatserna under semestermånaden juli. Svenskar som kör runt punktmarkeras nu av polisstyrkorna när de ”cruisar” runt och spelar hög musik. Enligt rapporten har polisen i Mora varit speciellt aktiva och bötfällt hela 19 personer för ”förargelseväckande och störande”.

Migranterna runt omkring i Sverige begår samtidigt ”jättemycket trafikbrott” men polisen ”gör en snabbkontroll” och ”struntar i att ta dem”. Enligt polisen kan de inte ge migranterna böter för det ”triggar igång våldet”.

Från Katarina Janouch artikel kan man utläsa att om polisen kontrollerar migranterna i förorten står det efter fem minuter ”femtio personer” runt polisbilarna som alltid jobbar i par.

MEST POPULÄRA