söndag, augusti 1, 2021
 
HemOPINIONPersiska kommunister har nu Sverige i sitt grepp

Persiska kommunister har nu Sverige i sitt grepp

Massimporten av kommunister på 70/80-talet ger nu resultat

Gab

Kommunisterna Parviz Dadgostar och Mitra Nabi-Iian har nu Sverige i ett järngrepp via dottern ”Nooshi” men först lite historik om hur Socialdemokraterna kan styra landet i dag.

Innan ett helt avvecklande av demokratin i Chile under 1973 stoppades av Augusto Pinochet bodde det bara runt 90 chilenare i Sverige. I samband med detta såg Socialdemokraterna med Olof Palme i spetsen sin stora chans att massimportera kommunister och deras barn från andra sidan jordklotet. Detta efter att de den 16 September 1973 inte lyckades bibehålla oinskränkt makt i riksdagen, något som ledde till en så kallad lotteririksdag.

Massimporten av chilenska kommunister visade sig vara ett bra drag för Socialdemokraterna men det betalade sig inte direkt då de förlorade valet 1976. Detta problem har de i dag löst genom att de ger bland annat somalier och palestinier medborgarskap på två eller tre år – det så kallade snabbspåret.

Idag bor det runt 50 000 personer av kommunistisk chilensk börd i Sverige där i princip alla får rösta på sitt favoritparti i riksdagsvalet. Bland detta kan nämnas riksdagsledamöterna Marco Venegas (MP), Luciano Astudillo (S), Rossana Dinamarca (V), för att inte nämna de vedervärdiga kommunisterna America Vera-Zavala och Francisco Contreras. Listan kan göras lång över det kommunistiska smuts som vänsterextremisterna har importerat till Sverige. Kommunisten och sedermera liberalen Mauricio Rojas skall vi i sammanhanget inte nämna då han jagades ut från Sverige efter förräderi mot vänsterextremisterna.

Nu är det dock inte längre de chilenska kommunisterna och deras del i att avveckla den svenska demokratin som står i centrum. Nu är det avkomman från två persiska kommunister vid namn Parviz Dadgostar och Mitra Nabi-Iian som under 1985 på svensk mark levererade kommunistungen Mehrnoosh Dadgostar. En unge som i dag är partiledare för Vänsterpartiet.

På sociala medier framgår tydligt vad pappa Dadgostar tycker och vad han har satt för griller i huvudet på dottern.

Mehrnoosh Dadgostar pappa är kommunist på sociala medier. Skärmdump Nya Riks.

Även hennes mamma tillhör den vänsterextrema falangen och kanske till och med mer så än pappan:

Mehrnoosh Dadgostar mamma är kommunisten Mitra Nabi-Iian (Sivand). Skärmdump Nya Riks.

Just nu finns det runt 120 000 personer från Iran i Sverige. De anses inte ha levererat lika bra som de chilenska kommunisterna gjorde men nu verkar det alltså bli ändring på det.

Numera satsar Sverige på migranter på framförallt Afrika där andelen garantiröster för vänsterextremisterna är betydligt högre och närmare 95 procent.

MEST POPULÄRA