torsdag, juli 29, 2021
 
HemOPINIONSvenska åklagare vågar inte svara på frågor om utvisning - anonym åklagare...

Svenska åklagare vågar inte svara på frågor om utvisning – anonym åklagare på Twitter till motattack

Patetiskt - Nya Riks eftersöker identiteten via vår meddelandefunktion

Gab

Nya Riks skrev igår om den radikalfeministiska åklagaren Anneli Linnea Synnerdahl som inte ens kontaktade Migrationsverket för ett yttrande om utvisning gällande en ”nytillkommen” medborgare från Kongo som stod under åtal för våldtäkt. En åklagarkollega vid namn ”Ridefixer” på Twitter går nu till attack mot Nya Riks och grundläggande mänskliga rättigheter som garanteras ursprungsbefolkningar i flertalet FN-deklarationer. Den anonyma åklagaren, som enligt det egna Flashback-kontot har skyddad identitet trots att personen i fråga aldrig har mottagit ett enda dödshot, menar att svenskar helt saknar folkrättsligt skydd. ”Hen” har tidigare intervjuats av Dagens Juridik.

Han menar vidare att bara folkmord är exempel på ett ”grov folkrättsbrott” och tycker alltså att vänsterextrema kollegor skall få låta stora pöblar och hav av våldtäktsmän från andra länder få härja helt fritt på svenska gator och vid upprepade tillfällen få våldta och driva svenska barn och kvinnor till självmord. Enligt den anonyma åklagaren får våldtäktsmän från hela världen slita svenska barn i stycken i våldsamma sexualutbrott utan att svenskarnas skyddsbehov skall behöva revideras.

Åklagaren Ridefixer försöker förbjuda åsikter om vad grovt folkrättsbrott är. Skärmdump Nya Riks.

Den anonyma personen menar vidare att det ”pågår en utredning som ska underlätta utvisning pga brott”. Vad spelar det för roll om åklagare i dag inte ens kan begära utvisning för helt självklara fall? Hur skall ni tvinga länder som vägrar att ta emot dem, att faktiskt göra det?

Att tvinga den svenska ursprungsbefolkningen att bo med och försörja våldtäktsmän från andra länder som har våldtagit den egna ursprungsbefolkningen är ett synnerligen grovt folkrättsbrott. Detta går inte att bestrida. Det är en sådan hög nivå av förödmjukelse associerad med att tvingas försörja dessa människor att det dessutom utgör en synnerligen grov form av psykisk misshandel och tortyr.

Folkrätten står över svensk lag. Det spelar ingen roll vad Socialdemokraterna har författat för lagar. Svenskarna som äger sitt eget land har en 100 procent garanterad rätt att leva under värdiga former i Sverige.

Lär dig det ”Ridefixer”. Vi har ingen skyldighet att försörja människor som våldtagit vårt folk. Du är en stor skam för de som skall föra VÅR talan i rättssalen. Du vet inte vem du arbetar för och än mindre VEM du skall arbeta FÖR.

Om det är någon av våra läsare som vet vet vem den anonyma ”Ridefixer” är – kontakta oss omgående via vårt kontaktformulär. Vi lovar att vi skall beställa ut hans stämningsansökningar för alla brott med en straffnivå på över två år och gå igenom alla ärenden mycket noggrant.


Det finns lyckligtvis åklagare i Sverige som sköter sig exemplariskt. Till exempel Niklas Sannerholm vid Åklagarkammaren i Uddevalla har i fallet nedan observerat att Mareks Cirulis som begått brottet ”försök till stöld” och inte är svensk medborgare. Han har då omedelbart krävt utvisning inom EU eftersom personen förverkat sin rätt att vistas i landet. Så agerar en åklagare som sätter svenskarnas intressen först. Att ens föra en diskussion om utvisning vid våldtäkt som andra åklagare gör är totalt patetiskt.

MEST POPULÄRA