tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESNytillkommen eritreansk man våldtog ett barn - nu skall svenskarna försörja honom

Nytillkommen eritreansk man våldtog ett barn – nu skall svenskarna försörja honom

Domare Philippe Benalal och nämndemännen Lars Arnbom, Gunnar Balfe och Gunilla Bergström var eniga

Gab

Den eritreanska medborgaren Girmay Mulugeta Yohanes beviljades ett tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige den 6 februari 2019 men redan den 9 november 2020 våldtog han ett barn. Kammaråklagare Rebecca Dison hade yrkat på ett återvändande till hemlandet, men Attunda tingsrätt avslog denna begäran. Sverigedemokraten och tillika nämndemannen Lars Arnbom ställde sig bakom beslutet. Domare i målet var Philippe Benalal.

När Nya Riks konfronterar Arnbom på telefon och frågar honom vad det är för fortsatta skyddsbehov som våldtäktsmannen har som överstiger skyddsbehovet för svenska barn menar han att han kan ha gjort fel och skall läsa på.

Det är numera helt acceptabelt att afrikaner tar sig över den svenska landgränsen och våldtar. Svenskarna bryr sig inte och garanterar dem svensk levnadsstandard på livstid oavsett. Enligt svensk domstolspraxis ingår minst en våldtäkt med alla uppehållstillstånd.

Philippe Benalal var ordförande för rätten och nämndemännen var Lars Arnbom (SD), Gunnar Balfe (M) och Gunilla Bergström (MP). De var eniga med honom om kravet som nu ställs på svenska folket om att försörja och utbilda Yohanes. Detta trots att beslutet kan innebära att de själva åtalas för ett grovt folkrättsbrott i framtiden.

Straffet för våldtäkten blev 13 månaders fängelse. Efter avtjänat straff tror tingsrätten att han kommer att jobba och betala av ett skadestånd på 140 000 kronor.


När Yohanes under påverkan av narkotika blev sugen på sex fick han tag på ett 14-årigt svenskt barn som han stämde träff med. Han tog ett strypgrepp om hennes hals, kysste henne i ansiktet och på bröstet och våldtog henne sen med sina fingrar. Enligt stämningsansökan skall han sedan ha försökt få henne att påbörja en avrunkning. Han försökte också trycka ner henne för att hon skulle suga av honom.

Offret träffade våldtäktsmannen på SnapChat och bjöd in honom på träff. Den våldtäktssugna afrikanen togs även med en färdig cannabiscigarett och döms därför även för ringa narkotikabrott.

Sen 2015 har Sverige gått ner i ett totalt våldtäktskaos. Detta eftersom icke-svenskar redan innan migrationsvågen stod för nästan alla grova våldtäkter. Riksdagen tvingades då införa brottsrubriceringen ”oaktsam våldtäkt” där svenska kvinnor kan ångra sig i efterhand och hänvisa till att det inte fanns ett påskrivet kontrakt. Samtyckesappen Libra utvecklades för att hantera detta.

MEST POPULÄRA