söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESNor Aldeen Abdllah våldtog lärarinnan på skolan - nu är han ute...

Nor Aldeen Abdllah våldtog lärarinnan på skolan – nu är han ute igen och yrkeskriminell

Gab

För ungefär två år sen dömdes Syrien Nor Aldeen Abdllah till två års fängelse för våldtäkt av en lärarinna i Nässjö, ett fall som uppmärksammades av Nordfront och Aftonbladet. Den 8 mars 2017 blev han dock svensk medborgare och får därför stanna i Sverige resten av sitt liv och åtnjuta svensk levnadsstandard på svenskarnas bekostnad. Nu är han ute och begår nya brott.

Den 9 februari 2021 dömdes han av Eksjö tingsrätt för rattfylleri, grov olovlig körning och 3 fall av ringa narkotikabrott. Det första fallet skall ha inträffat den 27 maj 2020, alltså nästan precis när han blev utsläppt. Påföljden blev 8 000 kronor i böter.

Även Växjö tingsrätt har du ett pågående fall med Abdllah. Den 8 juni 2021 stämdes han återigen för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. Assistentåklagare Nils Eliasson har förslagit en påföljd på 4 500 kronor för den andra rattfyllan på kort tid.

Enligt förundersökningen skall han ha varit påverkad av cannabis eller hasch.

Enligt stämningsansökan är han medborgare i både landet ”statslös” och Sverige. Det är oklar varför han har klassats som ”statslös” av svenska myndigheter.

MEST POPULÄRA