onsdag, juni 16, 2021
 
HemOPINIONNiklas Orrenius och arabisk pappa - svenskarnas fel att "barnen" IS-krigade

Niklas Orrenius och arabisk pappa – svenskarnas fel att ”barnen” IS-krigade

Gab

Ja, när man inte tror att det är möjligt att läsa mer vansinnigheter i Dagens Nyheter (DN) på en dag då dyker Niklas Orrenius upp. Helt plötsligt framstår Ulrika Bys fejkade nyheter om överfallsvåldtäkter som Thaimat där man mot sin vilja fått extra lök. Mentalsjuka Afroamerikanska rop på mer uppmärksamhet där vita öppet hatas blir en enkel axelryckning. Nu har sheriffen av alla makalösa hjärndödheter anlänt till plenisalen och han låter sig inte tystas.

Nu skall hela den vita svenska befolkningen gemensamt beskyllas för något. Nu skall vi tömmas på alla extra resurser och skatterna höjas för Niklas har hittat en lidande intressegrupp. Som röstar vänster.

”Sverige stod passivt när IS rekryterade till sitt folkmord” lyder rubriken på Niklas senaste parodi över verkligheten. Svenskarna gjorde ingenting när vuxna med pass reste ut från landet gråter han hysteriskt i sin ingress. Svenskarna via regeringen är medskyldiga till IS-brott. Niklas pekar givetvis på regeringen i detta fall eftersom det är dem han äskar pengar av. Han vill ha skattemedlen till varje pris för sina intressegrupper. ”Går sveket att gottgöra?” undrar han helt öppet själv in den helt sinnessjuka inledningen.

Man vågar knappt läsa resten av skräpet han har lyckats prångla på DN:s personlighetsstörda chefredaktör. Man måste verkligen vara sugen på att bli arg för att ta sig igenom detta sopberg av ord.

Hela hans övre artikeldel går ut på att övertyga alla naiva svenskar om att de muslimska migranterna behöver helt oändliga monetära tillgångar. De får inte ens ha en tråkig dag i Sverige. Då kan de åka till IS och kriga. Samtidigt skall polisen skuldbeläggas och hatas eftersom de utfärdar pass till vuxna människor. Sen skall Niklas skuldbelägga riksdagen för att de inte stiftade lagar tillräcklig snabbt.

Givetvis, inte att förglömma, en person med invandrarbakgrund hyllas för sin insats. Den redan döde Nemam Ghafouri passar bra för Niklas makabra kåseri.

Som grädde på moset måste han till och med motsäga sig själv och gnälla över att det är för lätt för IS-krigare att återvända till ”trygga Sverige”.

Niklas är så hjärndöd att han inte fattar någonting. Det finns inga kopplingar mellan svenskar och vad svenskar gör och vad IS-packet håller på med. Niklas har alltid förespråkat en massimport av muslimer till Sverige. Han är ju själv problemet. Den enda lösningen är då en dubbelpipig i munnen som han målar om insidan på sommarstugan med. Abdullahs subventionerade städbolag kan sköta resten.

MEST POPULÄRA