tisdag, juni 15, 2021
 
HemOPINIONMuslimer inte välkomna ens som döda muslimer

Muslimer inte välkomna ens som döda muslimer

Gab

När inte den totalt koleriske krönikören Andreas Magnusson hos den vänstervridna blaskan Paragraf kan hålla sig för god för att häckla de svenskar som vill ha sina begravningsplatser fredade från muslimer förstår man att det är illa. Att en kristen av muslimer betraktas som oren är i Magnussons värld helt i enlighet med stadgarna, men att kristna skulle vilja ha sina begravningsplatser fredade från muslimer är uppenbart ett brott mot det politiskt korrekta narrativet. Förstå den logiken den som kan. Om vi vänder på resonemanget skulle jag vilja se den muslimska församling som skulle acceptera att kristna begravs vid muslimska begravningsplatser.

Lyxkommunisten och skattesmitaren Dick Sundevall som med sina avancerade skatteupplägg lyckas undvika svensk beskattning i många år har med hjälp av sina skrupellösa juristers råd, Lewis Langley & Partners och Process advokatbyrå gäckat Skatteverket länge. Detta till trots fortsätter Sundevalls magasin att förfölja normala svenskars moraluppfattning enligt den socialistiska doktrinen.

Den dubbelmoral som präglar Sundevall och hans kumpaner är enastående, att hans magasin framstår som en av de värre publikationerna råder inga tvivel om. Den upprör givetvis många av oss som har en mer nyanserad syn på konsekvenserna av den massinvasion som dessa gökungar med islam som ledstjärna för med sig.

Hatet mot svenskar har inga gränser då sådana som Andreas Magnusson, Dick Sundevall, med flera publicerar sina alster. Man frågar sig ibland varför dessa militanta Sverigehatare fortsätter att mata ut sina hatartiklar mot svenskar, speciellt de som har en mer nyanserad syn på islam och dess hatiska syn på orena och otrogna svenska kristna.

MEST POPULÄRA