torsdag, september 16, 2021
 

Om du uppskattar våra ingående granskningar och reportage så får du gärna donera en slant månadsvis med kreditkort!

HemINRIKESMultikriminella kommunisten Hanna Sofie Alm dömd för barslagsmål med stol

Multikriminella kommunisten Hanna Sofie Alm dömd för barslagsmål med stol

Försökte komma i Varbergs fullmäktige för Vänsterpartiet kommunisterna

Gab

I valet 2018 ställde den multikriminella kommunisten Hanna Sofie Alm upp för Vänsterpartiet i Varbergs kommunalval. Nu har hon dömts för misshandel och skall sitta av två månader. Hon är sedan tidigare lagförd för närmare tio våldsbrott. Lunds tingsrätt publicerade domen den 12 maj 2021.

Alm har dock varit kriminell hela sitt liv och dömdes redan som 16-åring för misshandel, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Detta har följts upp av domar för knivinnehav, narkotikabrott, skadegörelse, häleri, stöld och flera fall av misshandel och olaga hot. Hon har misshandlat både butiksbiträden och serveringspersonal. Domarna för brott mot knivlagen är så många att hon alltid verkar gå runt beväpnad.

I det senaste målet skall hon ha kastat en ölglas på en kvinnlig bartender och sen skickat iväg en stol mot hennes huvud. Efter detta vevande hon på som väderkvarn och sparkade till en annan person.

Det är oklart varför en domstol väljer att ta till med ”hårdhandskarna” och döma henne till fängelse efter tio års kriminalitet. Tidigare har hon bara fått skyddstillsyn och vård.

Det är också oklart varför hon tror att hon kan göra politiskt karriär och om Vänsterpartiet gör några bakgrundskontroller.

MEST POPULÄRA