tisdag, juni 15, 2021
 
HemOPINIONModeraternas svek - en kort historieskrivning

Moderaternas svek – en kort historieskrivning

Riksdagens partier är alla lika goda kålsupare

Gab

När man blickar tillbaka i backspegeln då det gäller Sveriges migrationspolitik frapperas man över hur enkelt de olika partierna hela tiden byter positioner med varandra. Ideologin kommer alltid längst ned på prioriteringslistan, vad beror det på?

Vi kan ta ett exempel ur mängden när en av den moderna svenska politikens värsta hycklare, för sig och sitt partis räkning, år 2005 yttrade dessa numera bevingade ord. Gissa vilken som uttryckte detta?


 ”Vi har aldrig som parti nått någon annan slutsats än att det är fel och orimligt att människor utan skyddsskäl beviljas uppehållstillstånd.”


Citatet här ovan skulle kunna ha tillhört nästan vem som helst av riksdagens partier, nu när vi hör dagens debatt anno 2021 så intar, 16 år senare, en majoritet av riksdagens partiföreträdare ungefär samma position.

Hyckleriet pågår år efter år

Faktum är att just den vilken yttrade detta år 2005 blev själv året efter migrationsminister i en alliansregering under ledning av de mest förrädiske ledarna Sverige någonsin sett. Vi pratar givetvis om Tobias Billström och Fredrik Reinfeldt.

Det fanns skäl och utgå ifrån att den moderatföreträdare vilken yttrade dessa bevingade ord, i sin roll som migrationsminister skulle stå upp för sitt och partiets inställning. Tvärtom så sålde ju Tobias Billström ut all personlig övertygelse och partiets ideologi på den personliga karriärutvecklingens korrumperade altare.

När den falske och diktatoriska moderate partiledaren Reinfeldt väl kommit till makten utsåg han snabbt de företrädare som han säkert visste skulle kunna sälja ut sin egen mamma för 30 silverpenningar. Billström bytte därför självklart uppfattning i migrationsfrågan efter sitt tillträde som minister, lönen som statsråd lockade ju och då gäller det att hålla sig väl med ”chefen”.

Chefen själv, Reinfeldt, såg givetvis sin personliga karriärutveckling som överordnad såna småsaker som Sveriges väl och ve. Vi vet ju nu med facit i hand hur han under sin tid som statsminister och moderatledare låtit sig korrumperas av globala lobbyister, belöningen har varit rundhänt och hans korrupta beteende överträffas nog endast av Carl Bildt och Göran Persson.

När Reinfeldt redan år 2006 började springa sina framtida välgörares ärenden så måste självklart moderaternas tidigare migrationspolitik skrotas så att de globala lobbyintressena fick öppna gränser för alla lågutbildade analfabeter vilka likt flugor samlas kring en sockerbit vid det svenska smörgåsbordet uppdukat med olika läckra bidragsformer.

Den Moderata diktaturen öppnar redan 2006 de svenska slussportarna för alla som kan ta sig till den svenska välfärden

Som migrationsminister tog därför Billström, på direkta order av Reinfeldt, beslutet att nu var det slut med den moderata inställningen ”att det är fel och orimligt att människor utan skyddsskäl beviljas uppehållstillstånd”. Så enkelt byter man position inom svensk partipolitik, detta utan skämmas det minsta inför sina väljare vilka hört och sett den tidigare moderata migrationspolitiken komma till uttryck en kort tid före valet 2006.

Med slussportarna på vid gavel började nu Migrationsverket att bevilja alla vilka sökt sig till Sverige uppehållstillstånd, om de hade skyddsskäl eller inte var av helt underordnad betydelse. Sveriges skattebetalare kunde inte tro sina ögon att just Moderaterna skulle gå ännu längre än vad Socialdemokraterna hade gjort.

Moderaternas uppgörelse med MP inför valet 2010

Den svenska valmanskåren hade svårt att ta in den moderatledda alliansens migrationspolitik redan under deras första mandatperiod 2006 – 2010. Moderaterna hade nu så sakta börjat vänja sina kärnväljare att den förda migrationspolitiken var något helt annat än vad man sade inför valet 2006. Ännu ett sviket vallöfte kunde registreras, det var dock inget mot vad som skulle komma.

I all hemlighet gjorde Reinfeldt, innan valet 2010, upp med Miljöpartiet att det var deras migrationspolitik som skulle gälla i händelse av ett fortsatt alliansstyre. Tyvärr informerade man inte väljarna om denna uppgörelse innan valet. Moderaterna var självklart medvetna om den svekdebatt som skulle komma, men man struntade återigen i sina kärnväljare. Med denna hemliga uppgörelse med MP drev alliansregeringen med moderaterna i spetsen en ”open door” politik och migrationstrycket ökade kraftigt då de så kallade pullfaktorerna lockade hit en kraftigt ökande ström av asylsökande. Vi minns alla Reinfeldts berömda ord, ”öppna era hjärtan”.

Under tiden växte motståndet ibland de väljare som inte riktigt kunde tro sina ögon, en moderatledd alliansregering med en moderat migrationsminister drev en extrem migrationspolitik, och när Reinfeldt satte allt på ett kort med sitt öppna era hjärtan-tal strax innan valet 2014 så hade han själv mentalt redan lämnat scenen och sin roll som moderat partiledare. Något som också bekräftades då han på valkvällen 2014 snabbt och omedelbart lämnade partiledarskapet. Han kunde inte längre stå emot globalistlobbyns lockrop om en betydligt mer lukrativ roll som deras lojale företrädare.

Fredrik Reinfeldts eftermäle

Kvar efter valet och hans omedelbara avgång som partiledare stod ett stort antal förvirrade och fullständigt hjärntvättade moderata partirepresentanter som alla undrade vad som skulle hända nu när den Store Ledaren så snabbt lämnat scenen?

Ännu mer förvånade moderatväljare insåg att nu hade partiet under Reinfeldts partiledarskap lämnat över till en sosseledd regering och en fullständigt öppen dörr för SD att profitera på då alliansens totala haveri inom det migrationspolitiska området var ett faktum.

Sossarna övertog med glädje alliansens migrationspolitik och med stöd av MP kunde de fortsätta på den inslagna linjen, allt för att behålla makten. När migrationstrycket successivt ökade för att hösten 2015 nå sin absoluta topp så kunde inte ens sossarna hålla fast vid sin MP-styrda migrationspolitik. De såg väl det inte komma som de nu i efterhand försöker hävda. Detta trots att Stefan Löfvén strax innan situationen helt urartade stod på Medborgarplatsen och uttalade de bevingade orden ”i mitt Sverige bygger vi inga murar”.

Den före detta migrationsministern Billström befordrades på sedvanligt manér sätt uppåt och fick så småningom rollen som riksdagens talman, det blev hans personliga belöning för sin lojalitet med den store Ledaren. Att karln inte skäms!

Den interna splittringen inom Moderaterna är något som SD inte alls verkar förstå då de likt en lydig hund gör allt för anpassa sig Moderaterna. Storstadsmoderaterna med den vänsterliberala Stockholmsfalangen i spetsen har Ulf Kristersson i sitt fasta grepp. Utan deras välsignelse kommer moderatledaren aldrig att kunna träffa en uppgörelse med SD.

Slutsatsen blir att SD kan sluta hoppas på en uppgörelse med moderaterna och KD. Det kommer aldrig att hända!

Sök istället konfrontation med Moderaterna och attrahera alla väljare som är dödligt less på den förda migrationspolitiken.

Bara så kan valet 2022 vinnas!!

MEST POPULÄRA