tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESMilad Rezai våldtog svenska barn - räddas kvar i landet av Socialdemokraterna

Milad Rezai våldtog svenska barn – räddas kvar i landet av Socialdemokraterna

Gab

Den 12 februari 2021 producerade Borås tingsrätt en dom där Milas Rezai, född 2000-11-21 döms för omfattande sexualbrott till lite drygt två års fängelse. Enligt domen har han begått bland annat två fall av våldtäkt mot barn och fyra fall av barnpornografibrott. Trots att Rezai är medborgare i Afghanistan kan han dock inte utvisas.

Under 80-talet införde Socialdemokraterna med Anita Gradin i ledning som invandrarminister en lag som innebär att våldtäktsmän som kom till Sverige innan de var 15 år gamla och har bott i landet i minst fem år aldrig kan utvisas. Rezai uppfyller detta kriterium då han har bott i Ulricehamnsområdet under åtta år.

Afghanen Rezai har dömts för mängder av systematiska sexualbrott

Av domen framgår att tre svenska barn är målsägande i sexualbrotten. Dessa barn och resten av den svenska folkgruppen tvingas nu på grund av Socialdemokraternas ”humanistiska inställning” leva med en våldtäktsman från ett annat land. Detta trots att sexualbrottslingar ofta återfaller i fortsatta brott mot civilsamhället och den inhemska befolkningen. Varför Socialdemokraterna anser att våldtäktsmän måste få lov att stanna i Sverige är oklart.

MEST POPULÄRA