söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESMigrationskaos i Eskilstuna - minst 25 fordon uppeldade - Socialdemokraterna kräver angiveri

Migrationskaos i Eskilstuna – minst 25 fordon uppeldade – Socialdemokraterna kräver angiveri

Gab

Under natten från 20:00 på söndagen den 16 maj 2021 och framåt har flertalet fordon eldats upp i Eskilstuna. Det meddelar polisen på sin hemsida. De skall ha anhållit tre personer som är kända för sina kopplingar till kriminella nätverk i staden. Polisen menar att det är en hämndaktion efter att de gått hårt åt gängen. För att få bukt med problem kräver nu Socialdemokraternas Jimmy Jansson att de importerade klankulturerna fullt ut skall anamma det svenska angiverisamhället.

Från polisens politiskt korrekta pressmeddelande framgår att de tror att det är en samordnad ”missnöjesyttring”. Detta eftersom polisen har ”varit aktiv mot kriminella konstellationer” och frihetsberövats ”nyckelpersoner”. Detta samtidigt som stora beslag av narkotika skall ha gjorts.

Socialdemokrat ser ingen koppling till egna politiken

Socialdemokraten Jansson menar i ett anförande på Facebook att bränderna ”saknar motstycke”. Detta trots att stora migranthorder eldade upp runt 100 fordon på en dag under 2018 års valrörelse i Göteborg. Han uppmanar föräldrarna att anmäla och lämna över sina barn till rättsvårdande myndigheter och skriver ”Tipsa och anmäl. Någon måste undra vart någon är ikväll. Om man kommer hem och stinker bensin kan det ju vara en signal.Han uppmanar vidare till systematiska massanmälningar av egna barn och menar att om barnet inte var hemma ”utan bra förklaring är kanske det enda rimliga en polisanmälan”.

Jimmy Jansson som företrädet Socialdemokraterna vill nu att ett angiverisamhälle som omfattar nytillkomna. Skärmdump Nya Riks.

I kommentarsfältet under Janssons konstiga inlägg går Andreas Arnör från Svenska Jägarförbundet till motattack. Han menar att förövarna migrationsstatus borde uppges och anför att ”deras namn inte Kalle Erik eller liknande”.

MEST POPULÄRA