tisdag, juni 15, 2021
 
HemVIDEOMark Zuckerberg bryter mot Facebooks användarkrav

Mark Zuckerberg bryter mot Facebooks användarkrav

Gab

Project Veritas som nyligen blev avstängda från Twitter har avslöjat att Mark Zuckerberg, huvudägare till Facebook, bryter mot det egna företagets regler gällande hur man får prata om läkemedelsbolagens produkter.

I skrivande stund har vi inte hittat en länk till klippet utanför Youtube. Nya Riks länkar aldrig till material på Youtube som företagspolicy.

Zuckerberg, som är Facebooks vd sa under juli 2020: ”Men jag vill bara försäkra mig om att jag delar med mig om en varning om detta [vak$$in] eftersom vi helt enkelt inte känner till de långsiktiga bieffekterna av att helt enkelt modifiera människors DNA och RNA… i grund och botten förmågan att producera dessa antikroppar och huruvida de skapar andra mutationer och andra risker nedströms. Så, det finns arbete på båda vägarna gällande vaccinutveckling”

I sammanhanget är det oklart om Zuckerberg fortfarande står fast vid sitt uttalande och om Facebook kommer att radera kopior av videon då den bryter mot Facebooks användaravtal.MEST POPULÄRA