torsdag, juni 17, 2021
 
HemUTRIKESMark McCloskey försöker ta plats i USA:s senat

Mark McCloskey försöker ta plats i USA:s senat

Gab

Den numera välkända Mark McCloskey från St. Louis i Missouri skyddade under Black Lives Matter-upploppen sitt hem med en automatkarbin av typen AR-15 tillsammans med sin fru. Samtidigt som runt 500 vänsterextremister och upploppsmakare stormade in på hans område backade han inte en meter. Han har nu gett sig in i kampen för att ta ett av delstatens platser i senaten 2022. Han lovar i sammanhanget att försvara amerikanska grundvärderingar och friheter. Bidens socialism skall nu stoppas.

McCloskey är också trött på all censur i samhället och vill sätta stopp för den så kallade avstängningskulturen.

I en intervju med Tucker Carlson uppger han att Gud kom förbi hans dörr i form av en arg mobb. Detta väckte verkligen upp honom säger han vidare.

McCloskey menar att när han kampanjade för Donald Trump och fortsatte att hålla rallyn och tillställningar där de stod upp för konstitutionella rättigheter, lärde han sig att folk är sjukt trötta på avstängningskulturen. Han kallar också kritisk rasteori ett gift och en enda stor lögn.

McCloskey slåss mot före detta guvernören Eric Greitens och nuvarande högsta delstatsåklagaren Eric Schmitt om republikanernas plats. Det är senatorn Roy Blunt som går i pension och skall ersättas i slutet av 2022.

Det sprids rykten att McCloskey tidigare har varit en demokrat men detta har visat sig vara fejkade nyheter.

Ett aggressivt åtal har pågått mot McCloskey sen han skyddade sitt hem. Missouris guvernör Mike Parson har sagt att han omedelbart skall benåda McCloskey om han döms för något.

MEST POPULÄRA