torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESLössläppt billigt luder bjöd hem arabisk taxichaufför på sex - påstod sen...

Lössläppt billigt luder bjöd hem arabisk taxichaufför på sex – påstod sen att hon blivit våldtagen

Bara mjuk förstående sex är nu lagligt med billiga luder som har sex med allt och alla. Oskyldig migrant skall nu sitta i fängelse under tre år.

Gab

Det var den 16 maj 2021 som irakiern Romeo Maulood körde taxi och plockade upp en svensk tjej för transport till en fest. Den svenska tjejen blev då intresserad av Maulood och bytte ”snapchat” med honom för att senare kunna ta kontakt med honom för samlag. Några timmar in på festen skickade hon ett meddelande till Maulood och bjöd in honom för att ha sex i hennes bostad eftersom hon var kåt. Nu har Maulood dömts till tre års fängelse eftersom ”ludret” inte var nöjd med samlaget i efterhand.

Deras samlag började med att araben, som då hade känt ludret i kanske 20 minuter, utförde oralsex på henne. De fortsatte med vanlig missionärsställning och gick sen över till ”doggy-style” och det hela pågick i runt en timma.

Kvinnan, som framstår som en av billigaste slamporna i svensk historia, beklagade sig sen över att samlaget inte var så kärleksfullt och ömt som hon hade förväntat sig. Enligt hennes utsaga hade Maulood utan tillstånd tagit strypgrepp på henne, örfilat henne i ansiktet, bitit henne på insidan av låret. Hennes rumpa skall också ha blivit greppad hårt och smiskad. Av domen framgår att ”de diskuterade aldrig, vare sig före eller under akten, vilken typ av sex de skulle ha”. Det var dessutom enligt kvinnan ”underförstått att de skulle ha sex” när han hämtade henne.

Hon sov efter första samlaget tillsammans med mannen under ett antal timmar. Efter detta hade de sex en kort stund till men avbröt.

Rätten menar att mannen varit ”grovt oaktsam i förhållande till att målsäganden inte deltog frivilligt”. Hur man kan vara grovt oaktsam med en kvinna som har sex med en man – precis på samma sätt som en hora – efter 20 minuter framgår inte av domen.

Tjejen som påstod sig ha blivit våldtagen var vid tillfället 19 år gammal. Den oskyldiga migranten Maulood dömdes till tre års fängelse och skall betala ett skadestånd på 150 000 kronor.

Åklagare var Erik Gunneland Dahlbäck och domare Ulrica Dahlberg med Linköpings tingsrätt.

Domen kan laddas ner här.

MEST POPULÄRA