torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESJamal Nijim våldtog 13-årigt svenskt barn - fick 85 timmars ungdomstjänst

Jamal Nijim våldtog 13-årigt svenskt barn – fick 85 timmars ungdomstjänst

Migranternas rätt att våldta svenska barn står över svensk lag

Gab

Det svenska rättsväsendet radar nu upp succé på succé när migranterna som vällt in i landet tillfredsställer sig med svenska barn. En svensk flicka, blott 13 år och fem månader gammal, blev bortförd och våldtagen både oralt och vaginalt av Jamal Khaled Jamal Nijim men förövaren slipper nu helt straff efter beslut av domare Peter Krikström. Istället skall araben följa ett ”ungdomskontrakt” framtaget av Bjuvs kommun och ställa upp på ”ungdomstjänst” i hela 85 timmar. Brottet begick i mars 2020 och domen publicerades den 9 juli 2021 av Lunds tingsrätt.

Det var under en resa till Lund där Nijim köpte ett halsband till sin flickvän som han blev sugen på sexuellt umgänge. Tillgängligt fanns då ett 13-årigt svenskt barn som han hade träffat på bussen. Han forslade därför barnet på moped till ett hus i Källstorp utanför Svalöv som ägs av en arabisk släkting. Vid huset fanns det en skåpbil där det låg madrasser, vilket Nijim använde för att fullborda brottet.

Han erkände indirekt brottet eftersom han dagen efter tog han barnet till en klinik för att få i henne ett ”dagen efter-piller”.

Det svenska barnet som våldtogs har i barnförhör ”gett ett trovärdigt intryck och hennes berättelse är lång och detaljrik”.

Det är oklart om tingsrätten har skickat ut ett brev till alla nytillkomna migranter där de informeras om straffskalan och rätten att våldta svenska barn urskiljningslöst utan konsekvenser.

Om en svensk kille hade fört bort en slöjbeklädd muslimsk flicka och våldtagit henne i en skåpbil hade samhällets reaktion varit enormt stor. Upplopp och stor förödelse hade givetvis tillåtits av svensk polis vid ett sådant läge. Svenska barn saknar dock människovärde.

MEST POPULÄRA