söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESIrakiskt släktkaos - tre års fängelse - kastade kniv på barnen och...

Irakiskt släktkaos – tre års fängelse – kastade kniv på barnen och hängde dem i krokar

Svenskarna skall nu försörja alla på livstid - ingen behöver återvandra i vanlig ordning

Gab

En irakisk kvinna och fyra barn försörjs nu av svenska skattebetalare på livstid med skyddat boende efter ett irakiskt familjedrama. Den 14 maj 2021 dömdes pappan Arkan Saddam Radhi Ali Alassal av Helsingborgs tingsrätt till tre år fängelse för runt 15 fall av misshandel. Den irakiske mannen som är svensk medborgare har bland annat hängt ett barn i ett rep i taket, regelbundet slagit med ridpiska och tvingat in skor i munnen. Han har även hängt upp ett barn på en krok i taket och använt ungen som en slagpåse, utsatt dem för vattentortyr och kastat kniv på dem. Vidare har han piskat med sladdar och slängt porslin i deras huvuden. Hot har även förekommit om att döda alla och bränna ner huset. Samtidigt som detta pågick lyckades Alassal ordna en kvinna till att gifta sig med.

Alassal flyttade till Sverige under 2005 och fick sen flytta hit sin fru och tre barn för att de skulle kunna få en svensk levnadsstandard. Detta på bekostad av svenska skattebetalare – gissningsvis under förutsättning att de röstar på Socialdemokraterna i framtiden. I Sverige skaffade de ytterligare ett ankarbarn.

Extremt kontrollbehov

Ända sen frun kom till Sverige två år efter Alassal har han tvingat henne att vara hemmafru. Hon fick bara använda telefon när han var hemma och tillät henne bara en kort period med svenskastudier. Hon fick inte ha några vänner.

Sönerna fick simma men dottern tilläts inte lära sig denna konst. I hemmet gick Alassal runt med en ridpiska trots att ingen red. Detta för att snabbt kunna disciplinera vid behov.

Polygami

Alassal bestämde sig till slut för att han behövde två fruar. När den första frun fick reda på detta bestämde hon sig för att fly med barnen och leva på svenska skattebetalare utan man. Enligt domen uppfattade hon att han hade varit otrogen.

I samband med detta skall hans släktingar ha hotat henne. Det slutade därför med att frun och de fyra barnen fick skyddat boende av svenska staten.

Stor variation av föremål för piskning

Pappan verkar ha nyttjat en stor variation av föremål för att läxa upp frun och barnen. När han inte slog dem med knytnävarna eller ridpiskan använde han olika föremål av trä.

En gång när ett barn inte kunde svara på ett matematiskt problem slog han honom med en biljardpinne. Han fortsatte att slå tills pinnen gick sönder. Vid andra tillfällen använde han vanliga pinnar.

Alassal behöve en tolk under rättsprocessen trots att han bott 15 år i landet.

Domen på runt 100 sidor kan laddas ner här.

MEST POPULÄRA