söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESHycklande SD i Kungälv - vill göra det tryggt för barn -...

Hycklande SD i Kungälv – vill göra det tryggt för barn – egna barnet tvångsomhändertaget

Victoria Dahlqvist står på plats 63 på SD:s riksdagslista

Gab

Den senaste i raden av hycklande sverigedemokrater är Victoria Dahlqvist som stod plats 63 på partiets valsedel till riksdagen. Hon är just nu Kungälv kommunfullmäktiges vice ordförande i och även partiets gruppledare. I ett inlägg inför valrörelsen 2018 skrev hon att ”i första hand handlar engagemanget om ett bättre Sverige men också ett Sverige där mina barn kan växa upp i trygghet”. Nu visar det sig dock att hennes egen dotter är en mångårig knarkare som omhändertagits under LVU.

Mer och mer hyckleri exponeras nu inom Sverigedemokraterna (SD). I flertalet artiklar har Nya Riks visat att de låter mördare och våldtäktsmän stanna i landet samt att de är minst lika aggressiva när de gäller att gå efter folk för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp. Detta samtidigt som de är väl medvetna om att hela lagstiftningen är rasistisk då svenskar aldrig kan utsättas för brottet. Utöver detta har de motsatt sig fri opinionsbildning under minst tio års tid och nu etablerat ett monopol på videoreportage på Youtube.

Enligt dokumentation som Nya Riks har tagit del av har Dahlqvist egna dotter varit blandmissbrukare under minst fyra års tid där dottern skall ha befunnit sig i kriminella miljöer i utanförskapsområdet Angered. Vid ett tillfälle plockades hon upp av polisen och uppgav att hon knaprade i sig 2-3 kartor benzo om dagen. Samtidigt har de tagit batong och kniv i beslag. Hon testade även positivt för cannabis och hade tagit amfetamin.

Enligt Dahlqvists vittnesmål i ärendet avviker dottern ”från hemmet och vistas i missbruksmiljöer där det förekommer kriminalitet och droganvändning”.

Det är oklart hur Dahlqvist skall lyckas göra Sverige tryggare för barnen samtidigt som hennes egen dotter ligger nerknarkad i Göteborgs ghettoförorter – ett ställe där hon också verkar ha stora delar av sin permanenta umgängeskrets. I början av 2020 åtalades dottern för bedrägeri tillsammans med kompisarna Gashi och Mohamed men frikändes.

Fler och fler förvånas över att SD:s förtroendevalda varken kan eller vill föra den politik som deras väljare hade räknat med.

MEST POPULÄRA