söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESHanna Lindholms blottare Richard Jansson i farten igen

Hanna Lindholms blottare Richard Jansson i farten igen

Staten vägrar låsa in den sinnessjuka mannen

Gab

Pedofilen och blottaren Richard Jansson dömdes under 2018 för sexuellt ofredande efter att ha blottat sig för Hanna Lindholm – bland annat känd för att ha testat gränserna med Södertörns högskolas studenter i ett viralt Youtubeklipp. Sen dess har Jansson fortsatt med sexualbrott. Under januari 2020 dömdes han därför för hela tre nya sexuellt ofredanden och två fall av hot mot tjänsteman. Nu är han i farten igen.

Påföljderna har blivit några tusen i böter och skyddstillsyn och nu har ha alltså varit i farten igen. Den 22 april 2021 diariefördes ett strafföreläggande om ”förargelseväckande beteende” – detta då han visade upp sitt kön för allmänheten vid Eriksbergsgatans busstation i Stockholm.

Den 72-åriga Jansson har bland annat gett sig på ett 14-årigt barn och tafsat på henne samtidigt som han föreslog sexuellt umgänge. Han har också gått upp till minderåriga barn och frågat vad de tycker om att ”suga på saker”.

Sen augusti 2018 är Jansson registrerad som ”utvandrad” med Skatteverket men lyckas ändå bli lagförd för brott i Sverige på löpande band.

MEST POPULÄRA