tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESHamzeh Yousef köpte ut sprit åt svenska barn och våldtog

Hamzeh Yousef köpte ut sprit åt svenska barn och våldtog

Gab

Den syriska medborgaren Hamzeh Yousef har nu dömts av Örebro tingsrätt för att ha köpt ut sprit åt minderåriga svenska barn som han våldtog. I samband med att han lyckades få ett av barnen mycket berusad våldtog han henne oralt. I domen som kom ut den 25 maj 2021 döms Yousef för våldtäkt mot barn till tre års fängelse.

Trots att svenska domstolar nästan helt slutat utvisa för våldtäkt gick kammaråklagare Martin Ek mot strömmen och begärde det. Domare Tommy Eriksson godkände begäran tillsammans med tre nämndemän. Våldtäktsmannen får dock återvända till Sverige om tio år av någon anledning.

Barnets DNA anträffades på insidan av Yousefs kalsonger men han döms mot sitt nekande.

Det är numera väldigt ovanligt med både manliga åklagare och domare. När kvinnliga åklagare eller domare är inblandade brukar de vilja att våldtäktsmannen stannar i Sverige.

Svenska politiker under ledning av Socialdemokraterna fortsätter att släppa in migranter helt utan bakgrundskontroller och försörjningskrav. Bedömare menar att de gör detta eftersom de är i ett behov av framtida röster. Tiotusentals kvinnor har nu blivit våldtagna i onödan på grund av detta.

MEST POPULÄRA