torsdag, juni 17, 2021
 
HemUTRIKESGrovt rashat på Yale University exponerat

Grovt rashat på Yale University exponerat

Dr. Aruna Khilanani höll brandtal mot vita

Gab

Igår rapporterade Breitbart om att ett av USA:s främsta universitet, ett så kallat Ivy League-universitet, under april 2021 bjöd in en person för att uttrycka nästan en hel timma med grovt rashat mot vita på universitetsområdet. Yale anses av många vara det absolut bästa universitetet i USA och grundades redan 1701. Nu har de alltså ramlat ner i det politiskt korrekta träsket där uppvigling till mord på vita är vardagsmat. Dr. Aruna Khilanani är kvinnan som stod bakom ”föreläsningen”.

Hela talet finns tillgängligt på denna sida.

Aruna Khilanani på Yale University. Skärmdump Nya Riks.

Bland det som yttrandes var:

  • Detta är kostnaden för att överhuvudtaget tala med vita personer. Det kostar dig ditt eget liv, de suger ut dig. Det finns inga goda äpplen där ute. Vita människor får mitt blod att koka. (tidpunkt: 6:45)
  • Jag hade fantasier om att tömma en revolver in i huvudet på vilken vit person som helst som kom i min väg, begrava kroppen och tvätta av mina blodiga händer samtidigt som jag relativt skuldfritt skuttade från platsen. Precis som att jag hade gjort världen en tjänst. (tidpunkt: 7:17)
  • Vita människor är galna i huvudet och de har varit det under en lång tid. (tidpunkt: 17:06)
  • Vi är nu i ett psykologiskt problem, eftersom vita människor upplever att vi mobbar dem när vi tar upp rasfrågan. De tycker att vi skall tacka dem för allt de har gjort för oss. De är förvirrande och det är vi också. Vi glömmer av att när man talar om ras så är det en slöseri av utandningsluft. Vi ber ett tokigt, våldsamt rovdjur som tror att de är änglar eller superhjältar, att acceptera skuld. Det kommer inte att ske. De har fem hål i sina hjärnor. Det är som att slå sitt huvud mot en betongvägg. Det är helt enkelt inte en bra idé. (tidpunkt 17:13)
  • Vi måste komma ihåg att när man pratar med vita om rasfrågan är det meningslöst eftersom de är på fel nivå i konversationen. Att diskutera rasism utgår från att vita människor kan se och processa vad vi pratar om. Det kan de inte. Det är därför de låter tokiga. De vet inte ens om att de har en mask på. Vita människor tror att det är deras riktiga ansikte. Vi måste lära känna masken. (tidpunkt 17:54)

Yale och Khilanani har fått mottaga kritik från flera håll efter föreläsningen rapporterar Breitbart.

MEST POPULÄRA