torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESGöteborgs kioskägare under "maffiabeskydd" - invandrarna målas ut som "offer" av SVT

Göteborgs kioskägare under ”maffiabeskydd” – invandrarna målas ut som ”offer” av SVT

"SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet"

Gab

Vänsterextrema SVT släppte i dag ett videoinslag om migranternas maffiaverksamhet i Göteborgsområdet där de ”säljer” beskydd och liknande tjänster under hot mot bland annat kioskägare. Detta är till 100 procent ett problem som SVT:s vänsterextrema bundsförvanter har importerat till Sverige. Detta nämner dock inte SVT som istället skriver att ”offren är i första hand personer med utländsk bakgrund”.

Polisen som intervjuas av SVT menar vidare att svenskar inte ens kan äga kiosker längre. De paketerar dock detta på ett alternativt sätt där migranter utan en stor släkt framställs som speciellt lidande – ”om du inte har en stor släkt som kan skydda dig är du helt chanslös” skall polisen har sagt. Vad SVT glömmer att påpeka i sammanhanget att det inte hjälper för en svensk att ha en stor släkt. Det finns nämligen inga stora svenska släkter med våldskapital där man ”skyddar” varandras kiosker.

Integrationspolisen Ulf Boström gråter i samtalet och får andnöd för att svenskarna, via skattsedeln, skall luras lämna över mer resurser till de ”invandrartäta områdena” och alla migranter som driver kiosker.

I klippet säger den gråtande polisen att ”det viktiga är att affären används eller ägs av någon med invandrarbakgrund” och försöker helt vända på steken i vanlig ordning. I själva verket är det svenskarna som är offren och migranterna som är brottslingarna. Vårt land är totalförstört och tidigare okända klankulturer har tagit över.

Integrationspolisen Ulf Boström gråter ut hos vänsterextrema SVT. Citat klippt av Nya Riks.

I ett annat klipp i samma artikel påpekar SVT:s vänsterextrema personal att den mycket arbetsvilliga migranten Josef har utsätts för utpressning av personer med helt okänd etnicitet.

Det är oklart om svenskarna fortfarande hjärntvättats av denna typ av smutsig statlig vänsterextrem propaganda eller om det har motsatt effekt numera.

SVT:s aktivister Sofia Netskar, Shohreh Zare, Bernhard Öhrstedt, Ida Hallman och Erik Grönlund satte samman texten och de två små ”hjärntvättande” inslagen.

MEST POPULÄRA