söndag, augusti 1, 2021
 
HemOPINIONGammal är äldst - en hyllning till kvinnan

Gammal är äldst – en hyllning till kvinnan

Gab

Ibland känns det konstigt som mogen man att se den yngre generationens kvinnor i olika yrkesroller. På något sätt så har yngre kvinnor i till exempel rollen som journalister helt anammat den politiskt korrekta doktrinen till 100 procent. Manshatet är påtagligt, extremfeminismen präglar allt vad de skriver och sakligheten samt den allsidiga och kritiska analysen lyser enbart med sin frånvaro. Jag avstår medvetet frän att namnge dessa yngre kvinnliga journalister vars syn på samhällsutvecklingen är så ensidig att skygglapparna verkar ha vuxit fast vid tinningarna på dessa så kallade journalister.

Efter denna drapa mot de extremt enögda kvinnliga journalisterna känns det befriande att då och då få det högaktningsfulla nöjet att läsa vad journalisten ”Julia Caesar” skriver om sin samtid. Hennes krönikor är alltid till 100 procent läsvärda då de stilistiskt är fulländade och bär undantagslöst på en väl underbyggd analys. Hennes skarpsinne, humor och sarkasm gör mig alltid på lika bra humör. Tack Julia!!

Hennes senaste alster är ännu ett mästerstycke där hon bevisar sitt skarpa intellekt

I en synnerligen välskriven krönika sätter hon ord på vad jag tror väldigt många människor känner. Man behöver inte vara vaccinmotståndare för att uppskatta hennes inlägg, det räcker med att kritiskt granska hur medströmsmedia i en ohelig allians med läkemedelsindustrin, Big Tech jättarna, statliga myndigheter och den härskande politikerklassen gör allt för att förhindra alla med en mer kritisk inställning i vaccinfrågan att få yttra sig i frågan.

När Julia C påstår något har hon, som hennes valspråk säger, ”simmat mot strömmen för att nå källorna”, hon har grävt fram och redovisat hur hon sakligt har kommit till slutsatsen att journalistiken medvetet har prostituerat sig för att undertrycka åsikts- men framför allt yttrandefriheten.

Julia skriver:

”Ett tidsmässigt sammanträffande, en slump? Knappast. TNI:s anslutna mediehus abdikerar alltså från journalistrollen, som ska vara opartisk, och påtar sig rollen av propagandister för vacciner som har okända verkningar och endast har nödgodkänts av FDA.”

Hon fortsätter:

”Detta är sensationellt, men det har – av naturliga skäl – inte över huvud taget rönt någon uppmärksamhet i media. Över huvudet på sina läsare och lyssnare har världens mest inflytelserika mediekoncerner beslutat att inte ge dem opartisk och pålitlig information utan istället agera som megafoner för vaccinindustrins och statliga läkemedelsmyndigheters intressen.”

Jag skulle avslutningsvis uppmana dig som läser att själv läsa hennes artikel i original här.

När du ändå är i gång så läs gärna hennes övriga alster, denna fenomenala kvinna är ett unikum och skall som sådan hyllas. Stöd gärna hennes skrivande med en donation.

MEST POPULÄRA