söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESFramgångsrik marknadsföring av iranska kommunisten Mehrnoosh Dadgostar

Framgångsrik marknadsföring av iranska kommunisten Mehrnoosh Dadgostar

Nu skall vänsterröstande migranter lockas till valurnorna

Gab

Den iranska kommunisten Mehrnoosh Dadgostar som har fällt den svenska regeringen har samtidigt marknadsförts med raketfart. Detta meddelar Fria Tider som skriver att hennes förtroende nu ligger på 32 procent istället för 10 procent.

Vänsterextrema Aftonbladet skall ha beställt en expressmätning av Demoskop för att utvärdera marknadsföringen av kommunisten.

En ökad popularitet för Dadgostar väntas kunna öka migranternas valdeltagande inför valet 2022. I de migrantfyllda förorterna där vänstern har runt 85 procent av väljarstödet är valdeltagandet ofta bara 50 procent. Om vänstern kan få upp detta till 60-65 procent inför valet samtidigt som de har delat ut 300 000 nya medborgarskap kan de med antidemokratiska metoder vinna valet igen.

Ett typiskt valdistrikt i en svensk förort där migranterna bor. Skärmdump från Valmyndigheten, Nya Riks.

Under 2020 beviljades 80 000 nya personer svenskt medborgarskap. Att avveckla all demokrati och massimportera människor som röstar på vänsterextrema partier har visat sig vara en mycket framgångsrik strategi. Det gäller dock att få dem att rösta på valdagen också med olika metoder.

MEST POPULÄRA