torsdag, juni 17, 2021
 
HemINRIKESExponerade vänsterextremister på Sahlgrenska polisanmäler "påverkansoperation"

Exponerade vänsterextremister på Sahlgrenska polisanmäler ”påverkansoperation”

Är själva en påverkansoperation

Gab

Enligt Carl Cato på Dagens Nyheter har nu Sahlgrenska upprättat en polisanmälan eftersom deras pressavdelning och andra anställda inte får lov att vara vänsterextremister i fred. Exakt24 avslöjade nyligen att den våldsbejakande sjuksköterskan Tor Alsén har mordhotat sjukhusets ledning. Han har dessutom varit med under en politisk motiverad attack mot AfS-Christians hem. Trots detta har Sahlgrenskas pressavdelning lagt locket på – något som inte hade skett om fallet gällde en ”högerextremist”. Presschefen på Sahlgrenska visar sig vara Anders Goliger som beundrar Greta Thunberg, Inte Rasist Men och underrättelseorganisationen Expo.

Enligt DN skall sjukhuset nu även föra en dialog med Säkerhetspolisen. Den våldsbejakande Alsén verkar de inte alls oroliga över. Pressjouren skall också ha stängts på Sahlgrenska.

Anledningen till att Sahlgrenska skyddar Tor Alsén är att pressjouren bemannas av bland annat Fanny Edstam som representerar antidemokratiska Röd Front och Revolutionär Kommunistisk Ungdom. Hon har även kopplingar till Kommunistiska Partiet som hon har hjälpt med videoredigering.

Efter att Edstam exponerades den andra kommunisten och radikalfeministen Hanna Björnheden på pressavdelningen. En av hennes favorittidningar är den våldsbejakande publikationen Blankspot Project som drivs av den dömde revolutionären Martin Schibbye.

Men inte nog med det. En tredje kvinna på pressavdelningen, Karin Markhede, är också hon uppenbart vänsterextrem. Detta då hon använder sig av feministiska svart-makt symboler på Facebook och gillar ”Rättviseförmedlingen”. I sitt flöde vurmar hon konstant för olika flyktingar och hjälpinitiativ så som Amnesty. Hon är också intresserad av afghanen Jafar Heydari som är dömd för olaga hot mot barn.

Deras chef är alltså kommunikationsdirektör Anders Goliger som även han är kraftigt vänsterextrem. Hans fru gillar bland annat Refugee Skateboard School, Rättviseförmedlingen och SvartKvinna på sociala medier, vilket kompletterar mannen väl.

Nu försöker de gemensamt via Expo och med sina mediala kontakter utmåla sig själva som ”offer” och samtidigt trycka på mot Exakt24 med förtal. Än så länge har Expo och DN skrivit artiklar.


Sahlgrenska gjorde sig känd på 70-talet när kommunister från kpml(r) infiltrerade sjukhuset – detta i den så kallade härvan som i dag kallas för ”sjukhusspionaffären”.

MEST POPULÄRA