söndag, augusti 1, 2021
 
HemUTRIKESEva Vlaardingerbroek - staten bryr sig inte om svenskarna

Eva Vlaardingerbroek – staten bryr sig inte om svenskarna

Mördande och våldtagande migranter framställs som "offren" i svensk media

Gab

I dag släppte Fox News en fyra minuter lång intervju med Eva Vlaardingerbroek från Youtube-monopolet Riks. I klippet ser Tucker Carlson märkbart chockad ut och ställer sig frågan att om de som styr Sverige överhuvudtaget bryr sig om de bor i landet. Vlaardingerbroek beskyller då Socialdemokraterna för att använda sig av neo-marxist retorik och menar att ”de bryr sig mer om att sitta kvar vid makten”.

Inslaget börjar med att Carlson förklarar att Sverige har tagit in mest ”flyktingar” per capita på hela jordklotet. Under 2015 skall det ha inkommit mer än 160 000 ansökningar om asyl och han påpekar att detta nästan motsvarar två procent av hela Sveriges befolkning. Carlson frågar efteråt Vlaardingerbroek vad som hände sen.

Vlaardingerbroek skräder då inte orden och förklarar följande:

  • Sverige har utsatts för en skyhög explosion i brottslighet.
  • Landet har gått från att vara ett en Europas säkraste till att vara det mest osäkra efter Kosovo.
  • Staten och stora delar av den svenska befolkningen vägrar erkänna kopplingen mellan migrationen och alla nya problem som uppstått.
  • Våldtäkter har gått upp kraftigt.
  • Socialdemokraterna och deras allierade har sopat allt under mattan och skyller på socioekonomiska effekter.
  • Neo-marxistiska krafter har tagit över kommunikationen och medierna i landet.
  • Migranterna kan stjäla, mörda och våldta och ändå framställas som offren i det hela.

Vlaardingerbroek menar att svenskarna måste bryta igenom det politiskt korrekta klimatet och peka ut de ansvariga. Annars går problemen inte att lösa. Hon förslår även ett totalt migrationsstopp. Migranterna som kommer till Sverige kommer från radikalt främmande kulturer avslutar hon.

Carlson sammanfattar på slutet den svenska pk-eliten: ”They will let you die before they admit it”.

Video: Tuckerl Carlson intervjuar Eva Vlaardingerbroek från Youtube-monopolet Riks

Kanalen Riks lanserades i november 2020 och etablerade snabbt ett monopol på Youtube efter att SwebbTV och Exakt24 fick sina plattformar raderade. ”Alternativmedia” raderas konstant på flera olika sociala medier på grund av att Sverigedemokraterna bojkottar alla kanaler oavsett kvalitet på enskilda journalistiska publiceringar. Riks har nu med sin monopolställningen fått 16 miljoner visningar och ackumulerat 45 000 prenumeranter.

MEST POPULÄRA