söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESErik Esbjörnsson hatar Trump i Dagens Nyheter för 3,5 år gammal obekräftad...

Erik Esbjörnsson hatar Trump i Dagens Nyheter för 3,5 år gammal obekräftad kommentar

Skamligt dålig "journalistik"

Gab

Den totala nollan (total loser) Erik Esbjörnsson, född 22 augusti 1979, hatade igår Donald Trump i en artikel i den vänsterextrema tidningen Dagens Nyheter. Det var efter att Trump hade gratulerat Nigeria för deras Twitterförbud som Esbjörnsson inte kunde hålla sig och var tvungen att återuppliva gammalt hat.

Längst ner i artikeln skriver denna helt misslyckade människa, som inte har råd med ett hotell i Göteborg enligt den egna Facebookprofilen, att Trump under sina år vid makten inte hade något större intresse för politik i Afrika och påstår att han refererade till alla länder där som ”shithole countries”.

Esbjörnsson har inte råd med ett hotell i Göteborg under bokmässan och letar efter en soffa på Facebook. Skärmdump Nya Riks.

Att Trump skulle ha uttryckt sig så är dock ett helt obekräftat rykte och inte något en seriöst journalist skulle skriva om igen efter 3,5 år.

Trump förnekade att han skulle sagt så på Twitter under januari 2018 och inga bevis har någonsin presenterats som återger exakt vad som sades eftersom mötet inte spelades in av någon deltagare.

Donald Trump förnekade allt gällande ”shithole countries” Skärmdump Nya Riks.

På Twitter, där Esbjörnsson får ha ett konto till skillnad från Trump, jämställer han ETC:s presstödsfusk som omfattade hundratals miljoner med att Samhällsnytt på helt korrekta grunder får futtiga 245 000 kronor i stöd för lokal journalistik. Han är så upprörd över att detta lilla stöd att han kallar det för ett ”missbruk”.

Esbjörnsson är vänsterextrem på Twitter. Skärmdump Nya Riks.

I andra inlägg visar han sin motstånd mot Danmarks nya förslag på asylpolitik.

MEST POPULÄRA