torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESEfter afrikanens avrättning av svensk polis - damlandslaget skall knäböja inför svart...

Efter afrikanens avrättning av svensk polis – damlandslaget skall knäböja inför svart makt

Hedvig Lindahl har bestämt att alla skall ner på knä

Gab

Nya Riks har i en artikel dokumenterat att svarta män nu står för hela 56 procent av det dödliga våldet i USA trots att de bara utgör 13 procent av befolkningen. Detta leder givetvis till fler polisingripanden mot den svarta befolkning, men detta har inte de kvinnliga fotbollsspelarna förstått. Istället förlitar de sig på grovt vinklad propaganda och snyfthistorier som på ett mycket oproportionerligt sätt sprider sig i internationell press. De skall nu därför håna familjen till den svenska polis som precis blivit avrättad av en afrikan i Biskopsgården och knäböja inför svart makt. Detta under OS i Japan.

BLM-ledaren som de marknadsför har dessutom visat sig spendera stora belopp på lyxvillor till sig själv.

I Sverige utgår stora delar av befolkningen från ”alla människors lika värde” som de har vantolkat till ”allas människor rätt till samma framgång i livet” istället för ”alla människors rätt till en likvärdig och värdig behandling av staten”. De tror då att alla skillnader som inte möter exakta kommunistiska krav på jämlikhet beror på rasism istället för skillnader mellan folkgrupper. De har därför ett outtömligt lager av ”argument” redo för att införa global kommunism oavsett vad som händer i verkligheten.

Efter att de svarta expanderande sitt dödliga våld i USA och afrikanen Sakariye Ali Ahmeds avrättning av polisen Danman blir det nu marxistisk knäböjning inför svart makt för hela landslaget. Teorin är alltså att det är den vite mannens fel och att han indirekt höll i vapnet som mördade polisen eftersom afrikanen inte hade exakt samma levnadsstandard som en svensk.

Infallet som kvinnorna fått leds av den öppet lesbiska Hedvig Lindahl som har två barn tillsammans med den asiatiska ”hustrun” Sabine Willms. Lindahl menar att hon tar ställning för ””mänskliga rättigheter” och ”alla former av orättvisor”. Det är oklart varför hon tycker att svarta skall ha rätten att mörda så extremt mycket mer än vita och varför det är orättvist för mördarna och inte deras offer.

Kvinnorna som skall knäböja inför svart makt.

Namnen på kvinnorna är enligt följande:

Svenska kvinnor som skall knäböja inför svart makt under OS i Japan.

Debattörer på sociala medier föreslår att Sverige skall makulera deras pass under en turnering i Afrika där de sen kan åtnjuta sitt framtidssamhälle i realtid.

MEST POPULÄRA