söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESDomare Krister Thelin motarbetar insamlingen till mördade polisens ofödda barn

Domare Krister Thelin motarbetar insamlingen till mördade polisens ofödda barn

Gab

Den svenska domaren Krister Thelin går nu till angrepp mot Kent Ekeroth på Twitter för att ”han” står som mottagare för en insamling till förmån för Andreas Danmans familj och ofödda barn. I det minst sagt vidriga inlägget skriver han att man inte skall donera just för att Ekeroth står som mottagare.

LÄS MER: Lista över alla pågående insamlingar

Ekeroth visar som vanligt ingen nåd och avrättar domaren i ett svar:

”Du är en pajas Krister. Du tror du är så fin och god. Du vill ha dina ryggdunkar i klubben för inbördes beundran som ni i finhögern tillhör. Du har inte gjort ett dyft för att förbättra situationen i Sverige. Du är medskyldig. Det är inte jag.”

I en uppföljande tweet skriver Thelin att ”Jag är fin och god”.

Blandade kommentarer som normala människor skriver i tråden är:

”Är för fin att skänka pengar till polisänka och ofött barn?”

”Nu är vi där igen, jädrans trams. Det är sådana som dig Krister, som är orsaken till att Sveriges ser ut dom det gör idag. Trams.”

”Inte ens döden biter på dig. Du är verkligen inhuman och inskränktheten personifierad.”

”Jag trodde du var vuxnare än detta, men du är lika patetisk och barnslig som våra politiker, ni är alla oförmögna att sätta budskap före avsändare.”

I ett uppföljande svar menar Thelin att det är en ”fråga om tillit”. Skillnaden är dock att Ekeroth har uppoffrat hela sitt privata liv för att stävja vansinnet i Sverige medan Thelin alltid har varit en del av Sveriges statsavlönade ”finhöger”.

MEST POPULÄRA