tisdag, juni 15, 2021
 
HemOPINIONDen socialdemokratiska regeringen inför blasfemilagar mot den egna statsreligionen

Den socialdemokratiska regeringen inför blasfemilagar mot den egna statsreligionen

Gab

Nu sätter Morgan Johansson och den socialdemokratiska regeringen allt på ett kort och förbjuder all opposition mot den socialistiska statsreligionen.

I Samhällsnytt kan vi läsa att Morgan Johansson vid en pressträff idag presenterade betänkandet Ett förbud mot rasistiska organisationer – en lunta på 346 sidor.

Ny lag mot oliktänkande

Att redan nu, drygt ett år innan valet, annonsera en ny lagstiftning för införande den 1 juli 2022 visar på den desperation sossarna nu känner inför nästa års val. Nu kastar man av sig all inlindad retorik och går till frontalangrepp mot alla oliktänkande. I bästa DDR-stil hymlar man inte längre, nu skall all opposition stoppas till varje pris.

Alternativmedia en vagel i ögat på Morgan Johansson

Alternativmedia kommer snabbt i brännpunkten som något man särskilt tänker göra allt för att stoppa, kan sossarna bli mer desperata?

Att via Google/Youtube få SwebbTV och Exakt 24 nedstängda var således bara början på sossarnas klappjakt, nu ökas insatserna och fasaden rämnar fullständigt inför ett förvånat folk som undrar hur detta skall sluta. Är detta den totala diktaturens införande vi nu ser ta form?

Som oppositionell kan man se detta på två sätt, å ena sidan är regeringens förintelsestrategi en tydlig eskalering av den redan högstämda retoriken som sossarna och andra ägnat sig åt under så många år. När inte längre svartmålning och stigmatisering räcker så blir metoderna att tysta oppositionen väsentligt mer brutala.

Det svänger snabbt i bandy

Å andra sidan kan denna polarisering leda till ett snabbare uppvaknande i de breda folklagren, och när väl Svensson börjar känna repressionens iskalla vindar blåsa in på skinnet så att det också märks på allvar även för den mest inbitne SVT-tittaren kommer något att hända med folkopinionen. Det kommer då att svänga snabbt och då kan den socialistiska sagan snart vara all.

Med hänvisning till de konservativa och nationella strömningar som nu verkar få allt starkare fäste blir väl nästa drag att låta polismakten och militär med brutala våldsmetoder tysta oppositionella. Vi såg ju en generalrepetition vid protestdemonstrationen i Vasaparken den första maj.

Dan Eliassons omdaning av polisen kan nu ses i form av lydiga lakejer i förtrycket av den egna befolkningen. Den spillra av militären som finns kvar kanske kan mobiliseras om vi får ÖB att temporärt stiga ur Pride paradens perversa tåg.

Militärledd statskupp?

Som boende i utlandet kan jag bara beklaga den svenska utvecklingen. Det kanske trots allt är bra om läget skärps så att inbördeskriget snart tar sin början. Kanske blir det, som många hoppas i Frankrike, en väpnad militär statskupp, sånt har ju hänt förut och det kan hända igen om det socialistiska förtrycket av den egna befolkningen går tillräckligt långt och fort nog för att ingen skall hinna reagera. Vips så byter vi den socialistiska diktaturen mot en militär dito.

MEST POPULÄRA