torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESCenterpartiets Erik Paulsson erkänner pedofili

Centerpartiets Erik Paulsson erkänner pedofili

Gab

Centerpartiet skakas nu av ytterligare en pedofilskandal rapporterar Samhällsnytt. Det var under 2013 som Erik Paulsson blev kär i en 9-årig flicka och började utsatta henne för omfattande övergrepp som pågick fram till december 2016. Under 2020 och 2021 övergick de pedofila angreppen i grov kvinnofridskränkning. Förundersökningen är på nära 600 sidor och dokumenterar väl Paulssons pedofila läggning.

Paulsson dömdes den 18 juni 2021 för grov kvinnofridskränkning, två fall av våldtäkt mot barn, två fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, narkotikabrott och köp av sexuell tjänst.

Han skall även ha dödshotat Centerpartiets kommunalråd Ingela Ann Nilsson Nachtweij och döms därför också för olaga hot.

Av domen framgår att ”han började engagera sig mer i AA och då utvecklade han känslor för henne. Det var slitsamt eftersom AA då var 9 år gammal. Han fick kämpa för att inte röra AA på ett felaktigt sätt eller på annat sätt visa sina känslor för henne och han har sedan dess levt med sina sexuella fantasier om henne.” Han erkänner vidare att han har sexuellt ofredat barnet vid ett flertal tillfällen.

Efter att han upptäckt sina pedofila böjelser engagerade han sig politiskt under hösten år 2014 med Centerpartiet.

Enligt domen skall Paulsson har installerat en kamera på toaletten och även försett barnet med en dildo.

Påföljden bestämdes till fem års fängelse. När domen har vunnit laga kraft skall Paulsson få tillbaka ”dildo, dator och minneskort”.

Enligt Samhällsnytts artikel har Centerpartiet i lång tradition av pedofili.

MEST POPULÄRA