fredag, september 17, 2021
 

Om du uppskattar våra ingående granskningar och reportage så får du gärna donera en slant månadsvis med kreditkort!

HemINRIKESCastiél Nalvarte Dulanto var på Tinderdejt - kvinna vaknade med hans könsorgan...

Castiél Nalvarte Dulanto var på Tinderdejt – kvinna vaknade med hans könsorgan i kroppen

Gab

Den peruanska migranten Felix Habibie CASTIÉL Nalvarte Dulanto dömdes den 27 april 2021 till åtta månaders fängelse av Lunds tingsrätt. Lite drygt en månad innan hade han gått på en Tinderdejt. Det hela slutade med att kvinnan vaknade upp av att Nalvarte Dulanto hade sex med henne. Han fångades även in med ett innehav av LSD, MDMA och tramadol varför han också döms för ringa narkotikabrott. På sociala medier hatar han Sverigedemokraterna eftersom deras väljare vill att han skall återvandra.

Kvinnan som stämde träff med peruanen hade inte sovit på runt ett dygn och bestämde sig för att sova över hos sin Tinderdejt. Hon däckade sen snabbt av i mannens lägenheten. Efter några timmar vaknade hon av att Nalvarte Dulanto låg över henne och var i full process med ett vaginalt samlag.

Han hade utan att hon märkte det tagit av hennes kläder. Under våldtäkten hängde hans hår ner i hennes ansikte, vilket hon upplevde som äckligt. När hon försökte få stopp på migranten muttrade han något som svar men fortsatte.

När hon flydde från lägenheten frågade våldtäktsmannen om hon hade några könssjukdomar. Efter händelsen träffade hon flera olika svenskar och grät. Hon skall sen ha sjukskrivit sig och känt sig ledsen, äcklad och mått väldigt dåligt.

Mannan hävdar att han absolut inte begått någon våldtäkt, men då det saknas ett påskrivet kontrakt döms han för oaktsam våldtäkt. Enligt domen skall han ha varit likgiltig inför om målsäganden deltog frivilligt eller inte.

Det är i dag relativt smärtfritt att skriva på kontrakt med BankID. Det finns dessutom flera olika appar för mobiltelefoner.

MEST POPULÄRA